Wednesday, April 1, 2015

CARA BUAT PESANAN/PRODUCT ORDER


Sila Pastikan Item/Produk yang ingin dibeli masih ada stok sebelum membuat pembayaran. Pengesahan stok boleh dibuat melalui:

2. SMS/WHATSAPP ► 013-2118999

Setelah pengesahan stok telah dibuat, pembayaran boleh dibuat melalui bank CIMB atau Maybank (Mesin ATM/Transfer Online). Berikut adalah maklumat akaun untuk pembayaran:

Nama: KARTINI NAIRULAINI 
Maybank: 512446601993
Cimb: 12420001738206
RHB : 11802400031406
Email: aleesyasbizlink@gmail.com
Telefon: 013-2118999

NoTE: (plz make sure nama saya seperti yang tertera sewaktu buat bayaran)

Setelah membuat pembayaran, sila hantar maklumat berikut kepada saya melalui PM di fb atau SMS/whatsapp/we chat:

1. Nama Bank
2. Jumlah yang dibayar
3. Tarikh dan Masa Pembayaran
4. Produk yang dibeli
5. Nama penuh
6. Alamat Pos
7. Nombor telefon 

Sekira ada sebarang kemuskilan sila call/sms/whatsapp saya di no tel yang tertera....


Aleesyas-Bizlinkshop adalah di bawah naungan company Schadeelia Biz Shop yang berdaftar di SSM. No Pendaftaran 002218464-D (due 09/04/2015)

Segala produk yang dijual di sini adalah original dan tiada penipuan penghantaran produk mahupun penipuan dari segi transaction pembayaran. Bisnes online ni telah berjalan hampir 4 tahun...
Sesiapa yang cuba menjatuhkan or menyalah gunakan blog saya or akaun bank saya or melakukan sebarang penipuan akan diambil tindakan.

Harap Maklum...

Tuesday, March 31, 2015

AURORA SX WHITENING






SEBIJIK SEHARI PON DAH CANTIK! MUDAHNYA NAK CANTIK !!

➨ FAST GRAB MESEJ/WHATSAPP "AURORA" KE 0132118999
HANYA SEBIJI SEHARI-WAJAH CANTIK BERSERI
Agak2 nak cantik macam ni tak ?? Suami tengok pon geram . Kulit mcm celebriti dah kan ?? Flawless gitu .
Apa kelebihan Aurora SX ni ??
✔ melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔ membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup . Lembut apabila disentuh
✔ kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔ jeragat semakin pudar sewal sebijik pengambilan Aurora
✔ jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . SANGAT PANTAS
✔ parut slowly akan dirawat dan dihilangkan
✔ mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔ kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain .
✔tidak menggemukkan kerana Aurora bebas Collagen yang memudaratkan!

Produk ini sangat bagus untuk merawat JERAWAT , JERAGAT , PARUT dan MEMUTIHKAN KULIT .
Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM
Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan
Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh badan

====================

HARGA PASARAN:
RM140sm/RM150ss

HARGA PROMOSI KAMI HANYA
RM120sm/RM130ss FREE POSTAGE!!!!

BERMINAT SMS/WASSUP "AURORASX"KE 0132118999


Pertama di Malaysia menggunakan teknologi Idebenone . AURORA® SX formula fenomena baru dunia pemutihan badan menggabungkan Idebenone sebagai bahan aktif .
Anda mesti sudah lali kan semua produk ada Vitamin C dan E kan ? Tapi AURORA® SX kami ternyata lain , ada Idebenone tau . Idebenone ini adalah 100x lagi baik daripada Vit C dan E . Sebab tu kami yakin AURORA® SX kami lain daripada yang lain .
Apa kelebihan Idebenone ni ?
- pantas menyerap daripada Vitamin C dan E 
- menyokong penghasilan Glutathione
- membantu Glutathione diserap secara cepat dan menyeluruh ke dalam badan . Tak ada lah dibuang sahaja Glutathione tu keluar badan kan ?
- merangsang badan menghasilkan Glutathione dan Collagen secara sendiri . Jadi dah tak payah makan Collagen yg bersifat artifical kimia kan ?

Ternyata Idebenone membuka dimensi baru dunia kecantikan . Zaman dah 2015 , sampai bila nak harapkan Vitamin C sebagai sumber kecantikan kulit ?
Idebenone ni dijumpai sendiri oleh pengasas kami semasa kunjungan beliau ke Bangkok . Rata-rata produk disini menggunakan Idebenone sebagai bahan utama dan bukan Vitamin C . Idebenone ni cepat menyerap . Bagi kulit lembap sepantas 24 jam ! Dah la natural , tiada kesan sampingan .
Nak tahu kenapa kami tak berapa gemar letak Vitamin C yang tinggi dalam AURORA® SX ?
- Vitamin C yang diambil secara berlebihan akan mengakibatkan toksin terkumpul didalam badan . Apa anda ingat makan banyak2 bagus ke ? Kesan lagi cepat ke ? Jawapannya TIDAK ! Tanya doktor anda sendiri . Apa jadi jika ambil Vitamin C secara berlebihan ? Vitamin C perlu diambil dalam dos yang mencukupi sahaja . Terlebih lain jadinya . Banyak buruk daripada baiknya nanti .
Nak tahu apa antara kesan ambik Vitamin C secara berlebihan ?
- kulit kering dan mengelupas
- badan menjadi panas
- jerawat tumbuh
- sembelit
- anda selalu haus dan cepat penat

Idebenone bertindak MEMUTIHKAN kulit tapi Vitamin C cuma mencerahkan .
Bertindak sekarang !





[ KULIT MAKIN BERSIH DAH TAK KUSAM SELEPAS CONSUME AURORA SX WHITENING.]
Pertama di Malaysia menggunakan teknologi Idebenone . AURORA® SX formula fenomena baru dunia pemutihan badan menggabungkan Idebenone sebagai bahan aktif .
Anda mesti sudah lali kan semua produk ada Vitamin C dan E kan ? Tapi AURORA® SX kami ternyata lain , ada Idebenone tau . Idebenone ini adalah 100x lagi baik daripada Vit C dan E . Sebab tu kami yakin AURORA® SX kami lain daripada yang lain .
Apa kelebihan Idebenone ni ?
- pantas menyerap daripada Vitamin C dan E
- menyokong penghasilan Glutathione
- membantu Glutathione diserap secara cepat dan menyeluruh ke dalam badan . Tak ada lah dibuang sahaja Glutathione tu keluar badan kan ?
- merangsang badan menghasilkan Glutathione dan Collagen secara sendiri . Jadi dah tak payah makan Collagen yg bersifat artifical kimia kan ?




Monday, March 30, 2015

Cantik, Gebu, Breast Anjal dengan White Up




Cantik , Cerah & M.O.N.T.O.K

[KELEBIHAN WHITE & UP?]

[✔] Menjadikan kulit putih & glowing
[✔] Mencantikkan kulit
[✔] Menguatkan kuku & rambut
[✔] Membentuk payuda.ra yang besar, tegang & mon.tok
[✔] Membentuk pung.gung yang jatuh
[✔] Mencantikkan kulit & merampingkan bentuk badan

[INGIN TAU FUNGSI SETIAP BAHAN DALAM WHITE & UP?]

1) GLUTHI.ONE

[✔] Mencerahkan kulit & merawat masalah kulit
[✔] Menghilangkan parut dari lapisan dalam kulit
[✔] Melambatkan proses penuaan
[✔] Mencerahkan kulit & membuatkan kulit lebih gebu & glowing
[✔] Menjadikan tekstur kulit lebih halus & cantik
[✔] Menghalang dari kulit kering, berjerawat & jeragat

2) GARCINIA

[✔] Mengawal berat badan
[✔] Mengurangkan selera makan
[✔] Menambah tenaga
[✔] Melancarkan peredaran darah
[✔] Menghalang pembentukan lemak

3) PUE.RARIA MIRI.FICA

[✔] Membesarkan payuda.ra yang kecil
[✔] Menganjalkan payuda.ra yang kendur & lembik
[✔] Membentuk pung.gung yang bulat & mantap
[✔] Mengetatkan vagi.na
[✔] Sebagai agen awet muda & melambatkan penuaan
[✔] Membentuk setiap inci tubuh untuk kelihatan mantap & mon.tok

Tanpa kesan sampingan seperti kegemukan, mengantuk, menggigil & berde.bar-debar!


KENAPA WHITE UP TERBAIK UNTUK ANDA ??

Kami menggunakan bahan-bahan aktif 10kali lebih berkesan yang mampu mencerahkan ,melembut dan membentuk p.a.y.u d.a.ra yang kendur. sekaligus membantu untuk mencerahkan kulit gelap ,kusam dan mengecutkan jerawat .

Lebih murah dan berkesan seawal 3 hari

 tidak akan menyebabkan kegemukkan tau selera makan bertambah

 sekaligus dapat menambahkan susu badan

boleh diambil untuk mereka yang mempunyai masalah darah tinggi ,thyroid dan astma


[INGIN TAU HARGA WHITE & UP?]

Harga White & Up jauh lebih murah dari supplement lain dan memang berbaloi kerana ianya terbukti berkesan! Ok ini harga gempak punya untuk semua!

1 Unit White & Up Cuma..
PROMO : RM85 (SM) RM90 (SS)..

Wow, murah kan? Murah sangat! 30 kapsul untuk sebulan!

Lihat lah testimoni dibawah ni....rata2 puas hati dengan hasilnya

Jom Order

SMS/WASSUP " WHITEUP" KE 0132118999
SMS/WASSUP " WHITEUP" KE 0132118999
SMS/WASSUP " WHITEUP" KE 0132118999








Thursday, February 19, 2015

Sihat dengan Gaia Double Stemcell




GAIA DOUBLE STEMCELL 
(NEW PACKAGING & NEW PRICE)

Good morning kesayanganku!...ni.lah rahsiaku
Berbentuk cecair di dalam sachet, hanya perlu koyakkan dan minum! Mudah dibawa kemana sahaja.
Rasanya yg sedap serta khasiatnya kini yg lebih 'ummmmmph'!!

Nak sihat, nak hamil, nak cantik luar dan dalam, minuman kesihatan yang terbaik buat wanita, #GAIADOUBLESTEMCELL adalah pilihan yg tepat.
Jom pm laju-laju .....
HARGA JUALAN : 
1 Kotak ( 30 Sachet )

RM 150 - Semenanjung Malaysia
RM 160 - Sabah / Sarawak
BND 65 - Brunei
SGD 65 - Singapura .

Cara Pengambilan Gaia Minuman Kesihatan Untuk Dalaman Wanita
* Min 1 sachet dan Max 2 sachet sehari untuk kesan yang optimum.
(Disarankan 2sachet sehari bagi yang ingin ikhtiar hamil)

*Boleh diminum pada waktu pagi sebelum sarapan @ malam sebelum tidur.
* Amalkan minum air 2-3 liter setiap hari
* Minum secara konsisten Dan yakin In Shaa Allah banyak kebaikan untuk luaran & dalaman
* Berhenti minum pada waktu HAID hari 1-3 (heavy flow), boleh sambung minum hari ke 4 @ 5
* Untuk menjaga kualiti kandungan GAIA, simpan dalam peti ais atau suhu bilik. Minum sejuk lagi sedap.

pada wanita2 yang ingin ikhtiar hamil atau ade kawan2 yang ingin ikhtiar hamil...saya sarankan sgt cuba la amalkan‪#‎gaiadoublestemcell‬...Alhamdullillah 90% pengguna yang ingin ikhtiar hamil berjaya dpt berita gembira.
Jom ikhtiar dengan gaia...sebarkan pada kawan2 anda yang ingin kan ikhtiar hamil.

jom sms/wassup 0132118999











SPRAY TERUS GLOWING DENGAN GLIMMERS QUEEN SPRAY




SPRAY jer TERUS GLOWING !!

WOW MUDAH SANGAT !!! hanya 3 SAAT ?

Flawless sepanjang hari? Macam br lepas TOUCH UP

Spray saja sis terus GLOWING.mudah sangat dimana2 pun boleh
* Mesti ada yang tertanya- tanya anda pakai apa pada muka ???nampak GLOW lain macam !
JAWAPAN SAYA : Dengan menggunakan Glimmer Queen Spray muka saya GLOWING ! FLAWLESS ! BRIGHTNESS sepanjang hari. Tidak perlu beli produk mahal untuk kekalkan makeup.Tak perlu bg bedak lg atau nk torch up lepas lunch
-------
DULU saya mencari-cari penyelesaian untuk menampakan muka makin glowing.
SEKARANG saya dah jumpainya!
.........
WAJIB ade dalam handbang saya. Sebab ia kecil shj!
>>Nak tidur pun boleh spray !
>> Lepas make up boleh spray ! 
>>Muka bercapuk dgn foundation pun boleh spray !
>> Muka terlalu berminyak pun boleh spray ! 
>> Nak jumpa client x sempat touch up cuma spray saja kan pun BOLEH !
>>Dapat kecutkanJERAWAT dan pudar JERAGAT & PARUT
>>Ia juga dapat memudarkan parut & dapat bantuan sunblock serta merta pada wajah
--------
MUDAH ! CEPAT ! BERKESAN !

HANYA RM45sM/RM50ss
FREE POSTAGE!!!
_______________
(WHATSAPP/SMS) "GLIMMERS SPRAY" ke 013 211 8999 sekarang!







Tuesday, February 10, 2015

NANO CENTA YOGURT DRINK





>>> RAHSIA CANTIK & SEHAT DENGAN MENGAMALKAN YOGURT<<<

NANO CENTA 

>>> KHASIAT KESELURUHAN <<<

• Menegangkan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit
• Menambah baik dan merawat struktur kulit
• Agen anti oksida
• Memudarkan pigmentasi
• Meningkatkan ppertumbuhan sel-sel baru
• Mengelakkan risiko Kanser
• Merawat masalah GOUT, TEKANAN DARAH TINGGI DAN KOLESTROL
• Mengandungi serat larut(baik untuk usus)
• Membantu menggalakkan perkembangan bakteria baik dalam usus( PREBIOTIK)

>>> 9 KANDUNGAN <<<

◇ Rasberry
◇ Delima
◇ Gam arab
◇ L-glutathion
◇ Kolagen
◇ Vitamin C
◇ Habbatussauda
◇ Acaiberry
◇ Salmon Placenta

produk Msia..Bumiputra
Ada KKM dan HALAL

DAPATKAN SKRG IKUT KEMAMPUAN ANDA:
TRIAL PACK:
5 SACHET/5 HARI =RM50 FREE POS
20 SACHET/10 HARI =RM100 FREE POS

1 BOX /20 SACHET =RM200
PAKEJ JIMAT:
BELI 2 BOX =RM320 INCLUDE POSTAGE +FREE KEAHLIAN...



>>> CARA DAPATKAN<<<

SMS/WASSUP "NANO CENTA" ke 0132118999
SMS/WASSUP "NANO CENTA" ke 0132118999
SMS/WASSUP "NANO CENTA" ke 0132118999















KURUS DAN RAWAT DAIBETES DENGAN GC TEA




[[ Teh Yang Sesuai Untuk Turunkan Berat Badan Secara Semulajadi ]]
TANPA PERLU MENAHAN LAPAR..!!
SEDAP, MURAH DAN BERKESAN

apa kata mereka...ni bukan rekaan tapi realiti!!

"wow...saya turun 4kg dalam 2hari.....
"bestnya...saya dah turun 10kg 
"Gc tea sedap..tak pahit..berat badan pun turun....sukanya...
"Tak sangka saya turun 2kg dalam sehari.....
"Suami turun 5kg..isteri turun 3kg..


Lihat testimoni mereka disini..

Memperkenalkan Produk Baru, Kajian Terkini..!
Promosi sehingga 28 Februari 2015
>>Beli 3 kotak.. PERCUMA 1 Kotak<<

Whatsapp :-
Taip : GCTEA 3FREE1
hantar ke nombor Whatsapp ==> +60132118999 <==

Anda bercadang nak kuruskan badan..
Anda nak cari produk yang tak perlu berdiet..
Anda nak cari produk yang tiada ciri birit..
Anda nak produk yang tiada bahan pengawet..
Anda nak produk yang selamat, ada Halal dan KKM..
Anda nak produk yang sedap, murah dan berkesan...

GLUCOS CUT adalah pilihan terbaik !!
TANPA PERLU MENAHAN LAPAR..!!

Dalam 7 hari berat badan mampu turun sehingga 3kg hanya minum teh!
sILA klik sini untuk testimoni:

Glucos Cut adalah botanical tea blend dgn green tea dan gymnemaslyverster.
MENGHALANG PENYERAPAN GULA dalam darah disamping membantu individu yang sedang berdiet MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT!!!

‪#‎GlucosCut‬ bukan sebarang teh,antara khasiat nya
✎Mengelakkan pengambilan gula secara berlebihan
✎Mengurangkan risiko kepada diabetes
✎Mengawal tahap glucosa di dalam darah
✎Mengawal berat badan
✎Meningkatkan metabolisme tubuh badan (cepat membakar lemak dan kalori)
✎Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik

Teh Hijau telah lama dikenali sebagai pengganti minuman seperti kopi yang lebih sihat kerana rendah kandungan kafein dan mengandungi antioksidan.
Waktu paling ideal adalah minum sebelum makan.
Masukkan 1 sachets rendam dalam air panas, selepas agak suam-suam panas, sudah boleh diminum. Senang sahaja.Tak pahit tapi sedap..Jadikan ia minuman harian anda..

1 sachets boleh diguna untuk sehari.
(Pagi, Tengah Hari & Malam)

Amalkan GC Tea setiap hari untuk kebaikkan yang optimum.
Ia juga Sangat bagus disarankan kepada pesakit kencing manis

HARGA 
1 kotak 60sachet / 2bulan = RM140sm/RM150ss 
INCLUDE GST 6% FREE POS

PROMOSI:-
3 KOTAK + FREE 1 KOTAK 
RM422 sm /RM455ss
INCLUDE GST 6% + POSTAGE

NAK CUBA SET PERCUBAAN
10 SACHET = RM30 FREE POS
20 SACHET =RM50 FREE POS

ANDA BERMINAT NAK MENCUBA?
SMS/WASSUP " GC TEA" KE 0132118999
SMS/WASSUP " GC TEA" KE 0132118999