Saturday, October 4, 2014

CARA BUAT PESANAN/PRODUCT ORDER


Sila Pastikan Item/Produk yang ingin dibeli masih ada stok sebelum membuat pembayaran. Pengesahan stok boleh dibuat melalui:

2. SMS/WHATSAPP ► 013-2118999

Setelah pengesahan stok telah dibuat, pembayaran boleh dibuat melalui bank CIMB atau Maybank (Mesin ATM/Transfer Online). Berikut adalah maklumat akaun untuk pembayaran:

Nama: KARTINI NAIRULAINI 
Maybank: 512446601993
Cimb: 12420001738206
RHB : 11802400031406
Email: aleesyasbizlink@gmail.com
Telefon: 013-2118999

NoTE: (plz make sure nama saya seperti yang tertera sewaktu buat bayaran)

Setelah membuat pembayaran, sila hantar maklumat berikut kepada saya melalui PM di fb atau SMS/whatsapp/we chat:

1. Nama Bank
2. Jumlah yang dibayar
3. Tarikh dan Masa Pembayaran
4. Produk yang dibeli
5. Nama penuh
6. Alamat Pos
7. Nombor telefon 

Sekira ada sebarang kemuskilan sila call/sms/whatsapp saya di no tel yang tertera....


Aleesyas-Bizlinkshop adalah di bawah naungan company Schadeelia Biz Shop yang berdaftar di SSM. No Pendaftaran 002218464-D (due 09/04/2015)

Segala produk yang dijual di sini adalah original dan tiada penipuan penghantaran produk mahupun penipuan dari segi transaction pembayaran. Bisnes online ni telah berjalan hampir 4 tahun...
Sesiapa yang cuba menjatuhkan or menyalah gunakan blog saya or akaun bank saya or melakukan sebarang penipuan akan diambil tindakan.

Harap Maklum...

L'AROME CLEARSKIN







LAROME CLEARSKIN WHITENING STEMCELL MOISTURISER CREAM




(Ultimate Brightening, Antioxidants, Moisturizing & Anti-Aging Cream)

Usia meningkat? Muka mula berkedut? Kini anda tidak perlu risau lagi,,Memperkenalkan L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™ mampu mengurangkan garis-garis halus, mengurangkan kedutan dalam masa 10 Hari Penggunaan Berterusan. Memang Terbaik Produk nih uollz,,sgt rugi jika tidak mencubanya..

KELEBIHAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ Pencerahan kulit, licin & Menyerikan kulit wajah
✔ Meremajakan Kulit dari dalam
✔ Antipenuaan
✔ Antioksida
✔ Mengurangkan kedutan (kesan seawal 10 hari)
✔ Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
✔ Menegangkan dan Menganjalkan Kulit
✔ Menghalang pigmentasi pada kulit
✔ Menghilangkan kesan parut jerawat
✔ Memperbaiki & pembaharuan sel-sel baru pada kulit
dan bertindak dari dalam
✔ Meneutralkan kembali kulit yg rosak akibat daripada
UV, pencemaran & penuaan
✔ Membantu menghilangkan/mengurangkan jeragat..

KANDUNGAN DALAM L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ PhytoCellTech™ Malus Domestica
✔ Cucurbita Pepo (Pumpkin)
✔ Seed Extract
✔ Pullulan
✔ Porphyridium Cruentum Extract
✔ Ascorbyl Tetraisopalmitate

CARA PENGGUNAAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ Sapu Clearskin pada muka dan leher waktu pagi dan malam.
✔ Boleh disapu pada atas payudara dan tepi untuk menegangkan dan menganjalkan.
✔ 1 Botol 30 ml dan boleh tahan 1 ke 2 bulan ikut cara penggunaan anda.

RM225/JAR (30 ml)
Beli 3 JAR RM525 (JIMAT RM150)
FREE KEAHLIAN

Untuk Order

SMS/WASSUP " CLEARSKIN" 013 2118999

SMS/WASSUP " CLEARSKIN" 013 2118999
SMS/WASSUP " CLEARSKIN" 013 2118999














EPHYRA



BOSAN ASYIK TRY PRODUK TAPI HASILNYA HAMPEH?? DUIT BANYAK HABIS SEBAB TERPEDAYA DGN IKLAN PRODUK YANG TAK BERKESAN? 

Jom minum Ephyra setiap hari > UNTUK CANTIK SIHAT & BERTENAGA
100% TERBUKTI BERKESAN !
Lebih 50,000 pengguna dengan testimoni berjaya selepas minum EPHYRA!

Cara-cara minum :-
1) tuangkan satu sachet Ephyra ke dalam gelas / shaker yg berisi air putih / suam ( elakkan air panas mendidih ) sebanyak 180ml.
2) kacau / goncang sehingga larut
3) sedia untuk diminum!
Boleh juga diminum sejuk atau dicampur bersama susu @ jus untuk rasa lebih sedap!!

Kesan pengambilan Ephyra
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1) kesan hari pertama ~ kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga
2) kesan hari ke-2 ~ kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar
3) kesan hari ke-3 ~ kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang.
4) kesan hari ke-7 ~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar ~ menghasilkan kulit yang gebu & flawless : bukan setakat muka malah keseluruhan badan akan rasa putih mulus.
Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3 kg dalam minggu pertama minum Ephyra.

Hebat bukan? Kerana itulah ribuan pengguna meyakininya dan kekal setia minum Ephyra bertahun-tahun kerana keberkesanannya yang mengkagumkan!

✔️Tiada lagi kulit kusam selepas minum Ephyra
✔️Tiada lagi masalah susu badan kurang ~ testimoni pengguna Ephyra tegar!
•••••••••••
'MAGIC POTION' DALAM EPHYRA
===================
.
► Kolagen ikan laut dalam
► Gam Akasia
► L-glutathione
► Astaxanthin
► Acaiberi
► Acerolla Ceri
► Bunga marigold
► Serbuk tomato
► Super beri


HAPUSKAN & CEGAH JERAGAT / JERAWAT DEGIL SEAWAL 7 HARI!! 
•••••••••••••••••••••••••••••
EPHYRA™ - TERBUKTI BERKESAN! {ANTI JERAGAT • ANTI JERAWAT • ANTI PENUAAN}

Lebih 100,000 testimoni pengguna-pengguna EPHYRA telah berjaya kami kumpulkan & mereka melaporkan kesan baik dari pengambilan berterusan seawal 1-2 minggu :- 

 Kulit semakin cerah dan gebu
 Jeragat degil mula pudar & hilang
Jerawat kecut & parut makin pudar
 Rekahan tumit kaki berkurang
 Sakit sendi beransur pulih
 Bertenaga sepanjang hari
 Susu badan bertambah ( utk ibu menyusu badan )
•••

** kesan secepat 3 hari!
** Halal & ada KKM
** sesuai untuk ibu mengandung & menyusu badan
** sekotak dah nampak kesan bagus!! Berbaloi!
** perisa Oren Twister > sangat sedap!!

•••••

HARGA PASARAN EPHYRA >>
==================
EPHYRA PREMIUM PACK > (30 SACHETS)
~~RM 197 (sm)/RM 207 (ss)
EPHYRA TRIAL PACK > (10 SACHETS)
~~RM 68 (sm)/RM 78 (ss)

Cara Order >>>
============
1⃣ WATSAPP / SMS "EPHYRA ke 013 211 8999










Friday, October 3, 2014

COMBO SET JERAGAT


GABUNGAN TERHEBAT ! 
COMBO SET TREATMENT JERAGAT!!!
---------
✔ HOT SELLING!!!!
✔ BEST SELLER!!!
✔ PROVEN RESULT

DIAMOND STEMCELL + PIGMENT BOOSTER
====================================

KELEBIHAN PIGMENT BOOSTER

* Menghapus Jeragat degil
* Memudarkan jeragat seawal 7 hari
* Berupaya menghilangkan rasa tidak selesa kulit senstif dan kering
* Memberikan kelembapan segera
* Melancarkan peredaran mikro di dalam kulit
* Mencerahkan warna kulit tanpa pengelupasan
* Melembabkan kulit semulajadi
* Menghilangkan kesan parut jerawat

KELEBIHAN DIAMOND STEMCELL

* Terbukti 95% menghilangkan kedutan 
* Anti penuaan berasaskan teknologi stemcell
* Sekaligus menjadikan wajah seperti membuat rawatan fcial 5D
* Meremajakan kulit 10x lebih muda
* Garis EKSPRESI wajah semakin kemas
* Mengurangkan tahap sensitif kulit
* Tona wajah sekata & putih berseri

RAWATANNYA:-
✔ Diamond Serum (Dalaman)
Serum unik berasaskan 3x stemcell dari Swiss ini meresap pantas untuk merawat sel-sel kulit yang rosak akibat jeragat/ melasma sehingga lapisan ke-3 epidermis kulit anda

✔ Pigment Booster (Luaran)
Formulasi khas bagi memudarkan tompok gelap jeragat pada permukaan kulit dalam masa yang singkat (INTENSIF)
.
.
===
2 Langkah 'Simple'
===

- Langkah 1
Sapukan Diamond Serum ke seluruh muka anda (selepas cuci muka)
2x SEHARI

- Langkah 2
Sapukan Pigment Booster pada tompokan jeragat anda SAHAJA
2 x sehari

Sila Klik Link Dibawah Untuk Lihat Testimoni Pengguna :-
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.674097722685774.1073741836.539898959438985&type=3

-------
Berapa Harganya?
------
✔ Diamond Serum (Harga Asal RM189)
✔ Pigment Booster (Harga Asal RM128)
✔ Postage RM7sm/RM10ss

======================
TOTAL : RM324sm/RM327ss
=======================

..NANTI DULU..! 

.
Adakah anda mahu...

--->>HARGA SPECIAL DISKAUN
--->>POSLAJU PERCUMA
--->>HADIAH PERCUMA
.
;
KINI PROMO!!!!!
.
ANDA HANYA PERLU BAYAR 
RM240sm/RM250ss PER SET SAHAJA!!!!!!

✔ ANDA JIMAT ANTARA RM77-RM84!!!!!!!!

JANGAN TUNGGU LAMA UNTUK PULIHKAN WAJAH ANDA!!!!
BERTINDAK SEKARANG!!!!!

UNTUK ORDER:
SMS/WHATSAP "COMBO JERAGAT" KE 013 211 8999
SMS/WHATSAP "COMBO JERAGAT" KE 013 211 8999
SMS/WHATSAP "COMBO JERAGAT" KE 013 211 8999















Wednesday, October 1, 2014

LAROME SERUM READY STOK!!!PROMO REMBAT CEPAT!!!!



LAROME SLIMMING SERUM!!!!HOT SELLING

CEPAT JOM REMBAT LAROME SERUM 
PROMO 4 BTL RM350sm /RM370ss Free pos Free keahlian! !!
READY STOK! !! READY STOK! !!

REMBAT CEPAT SEBELUM NAIK HARGA 1 NOV NI! !!!!

SMS/WASSUP " LAROME SERUM" KE 013 2118999

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!
selama ini telah ditemui!!
Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!
Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.
Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.
Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

Cara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.
Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rase panas pada bahagian yg telah disapu)Mudah dan senang…Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…
UNTUK MENAMPAKKAN KESAN** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..**
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!

SMS/WASSUP " LAROME SERUM" KE 0132118999








Thursday, September 4, 2014

BELLEZA COLLAGEN PUTIH BAK SNOW WHITE


Putih bak Snow White dalam masa 1-2 minggu!

Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?
Atasinya segera dengan produk terkini dalam pasaran iaitu BEL
LEZA yang diakui berkesan oleh pengguna!
Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapaat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.

❥ Kebaikan BELLEZA :
- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
- Menjadikan kulit glowing secara natural
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
- Mengecilkan liang roma
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous


INGREDIENTS BELLEZA

Vitamin C
Glutathione

Collagen

Astaxanthin

Yoghurt
Pueraria Mirifica
Oligo
Pomegranate (Delima)
Tomato
Carrot (Lobak)
Peach
Mango
Strawberry
Caramel
Vanilla 


HIGH GRADE QUALITY

Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty? 
Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan. 

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada
ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UP semestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara

CARA PENGAMBILAN

TERLUPA NAK MAKAN SEMALAM?

Best time utk ambil ialah malam sebelum tidur . Masa perut kosong. Makan 1 sachet, minum air segelas & tidur lah rest well ��..

Bangun pagi esok, first thing that we should do. Baca doa bangun, minum air masak then baru shower. Nak Tahu? akan letak 1 bottle mineral water sebelah katil. So,kalau terjaga tu senang la capai minum seteguk dua. 

Tapiiiii kalau terlupa makan semalam, boleh je makan sebelum breakfast / masa drive ke kerja.

❥ Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

Kenapa perlu tunggu lagi kalau nak cantik kan? Cepat-cepat consume Belleza By Sofieya Beauty. Memang effective dengan cepat. Bahan berkualiti dengan harga yang berpatutan. OWH, ramai confius cara makan Kemam. Okay, Kemam ni senang Je, don't get too confius. Just tear the sachet, then letak serbuk atas lid ah, lepas tu hisap la serbuk tadi. Buat macam gula-gula. Mesti pandaikan makan gula-gula. Kemam more effective sebab zat dalam supplement bergabung dengan zat dalam air liur tadi. Kecik-kecik dulu suka sangat ratah MILO. Kemam = ratah2 serbuk macam kita makan serbuk milo plzz .

Let's Consume Belleza for a week. Then see the different. Bye dark skin & dry skin.

1 BOX 20 SACHET YA....

bERMINAT NAK SNOW WHITE????

JOM ORDER JGN TUNGGU LAGI

SMS/WASSUP "BELLEZA" KE 013 2118999