Saturday, November 22, 2014

CARA BUAT PESANAN/PRODUCT ORDER


Sila Pastikan Item/Produk yang ingin dibeli masih ada stok sebelum membuat pembayaran. Pengesahan stok boleh dibuat melalui:

2. SMS/WHATSAPP ► 013-2118999

Setelah pengesahan stok telah dibuat, pembayaran boleh dibuat melalui bank CIMB atau Maybank (Mesin ATM/Transfer Online). Berikut adalah maklumat akaun untuk pembayaran:

Nama: KARTINI NAIRULAINI 
Maybank: 512446601993
Cimb: 12420001738206
RHB : 11802400031406
Email: aleesyasbizlink@gmail.com
Telefon: 013-2118999

NoTE: (plz make sure nama saya seperti yang tertera sewaktu buat bayaran)

Setelah membuat pembayaran, sila hantar maklumat berikut kepada saya melalui PM di fb atau SMS/whatsapp/we chat:

1. Nama Bank
2. Jumlah yang dibayar
3. Tarikh dan Masa Pembayaran
4. Produk yang dibeli
5. Nama penuh
6. Alamat Pos
7. Nombor telefon 

Sekira ada sebarang kemuskilan sila call/sms/whatsapp saya di no tel yang tertera....


Aleesyas-Bizlinkshop adalah di bawah naungan company Schadeelia Biz Shop yang berdaftar di SSM. No Pendaftaran 002218464-D (due 09/04/2015)

Segala produk yang dijual di sini adalah original dan tiada penipuan penghantaran produk mahupun penipuan dari segi transaction pembayaran. Bisnes online ni telah berjalan hampir 4 tahun...
Sesiapa yang cuba menjatuhkan or menyalah gunakan blog saya or akaun bank saya or melakukan sebarang penipuan akan diambil tindakan.

Harap Maklum...

TRIAL SET JERAGAT


TERBARU!!!SANGAT TERHAD!!!
TRIAL PIGMENTATION CARE SET (LIMITED STOCK)
=====================
Item dlm set ni..
- Diamond serum 15ml
- Pigment Booster 15ml
Free gift DIAMOND FACIAL FOAM 30ml
.

✔ Company hanya mengeluarkan 1000set shaja utk exclusive ini!
✔ Lebih 400set telah di reserved oleh regular customer ibeauty dengan rakus!
( New Arrival) DD Facial Foam 30ml merupakan pencuci muka yang paling TERBAIK khas utk anda yg berjeragat bakal anda terima secara PERCUMA!

===
2 Rawatan Pakar Anti-Jeragat
=== 
.
✔ Diamond Serum (Dalaman)
Serum unik berasaskan 3x stemcell dari Swiss ini meresap pantas untuk merawat sel-sel kulit yang rosak akibat jeragat/ melasma sehingga lapisan ke-3 epidermis kulit anda 
.
✔ Pigment Booster (Luaran)
Formulasi khas bagi memudarkan tompok gelap jeragat pada permukaan kulit dalam masa yang singkat (INTENSIF)
.
Berapa harganya ?
=============
RM149(wm)/RM159(em) PER SET
FREE POSLAJU


Sekiranya anda berminat untuk rebut Hadiah Percuma dengan harga yang menawan ini,.

ORDER SEKARANG !

.

atau SMS / WHATSAPP
✎ TRIAL SET IBEAUTY ke ➤➤➤ 013 211 8999
✎ TRIAL SET IBEAUTY ke ➤➤➤ 013 211 8999
✎ TRIAL SET IBEAUTY ke ➤➤➤ 013 211 8999





Tuesday, November 4, 2014

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG















Anda Inginkan Kelainan Ketika Bersama Cik Abg ??
Inginkan Nikmat Seperti Mula2 Dulu??

KETAT,RAPAT & MEMIKAT BUAT CIK ABG MELEKAT!!

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG memang terbukti berkesan!!

Jika cik suami sering mengeluh @ mengelak untuk bersama,itu tandanya ada "MASALAH" pada diri ANDA!

YA!! Masalah pada anda.. Tahukah anda,ISTERI adalah tempat si SUAMI bermanja dan DOT DOT DOT... Jika mereka cuba mengelak PASTI ada MASALAH pada diri anda!

Jangan biarkan mereka Cari lain.. Kembalikan KENIKMATAN MALAM PERTAMA dengan JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG yang terbukti berkesan dengan sekali MAKAN sahaja..

Anda harus mengembalikan nya dari DALAM...

SMS > "RBK" > KE > "013 211 8999 " SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA DISKAUN!

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG memang terbukti berkesan!!

100% akar kayu herba resepi turun temurun.

✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan rahim dan ketat
✔ Menambat hati suami di ranjang?
✔ Menghilangkan gata-gatal di faraj
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibit faraj
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Payudara kembali tegang

Anda boleh rasakannya dengan hanya SEKALI MAKAN sahaja!

1 BOTOL /30 BIJI

HARGA PASARAN : 1 BOTOL RM70sm /RM75ss FREE POSTAGE
HARGA KAMI : 1 BOTOL RM60sm/RM65ss FREE POSTAGE

BERMINAT NAK ORDER??

SMS/WASSUP" RBK" KE 013 211 8999
SMS/WASSUP" RBK" KE 013 211 8999












Monday, November 3, 2014

VGRIP SERUM PENGETAT





V-GRIP SERUM PENGETAT VAGINA PERTAMA DI MALAYSIA

HARGA PASARAN : 1 Botol RM130sm /RM 135ss

HARGA PROMOSI KAMI :

1 BOTOL RM120sm /RM125ss
FREE POSTAGE!!!

Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?
Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa!

Kenapa anda Serum VGRiP?

•Ketat dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
•Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
•Seperti malam pertama – Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
•Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
•Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
•Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
•Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
•Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia

Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.

Cara Penggunaan:

Picit VGRiP – Lumur Hujung Jari – Sapu di Bibir Faraj
= Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda

100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Kelulusan KKM dalam proses.

Untuk Order Sıla
Sms/Wassup " VGrip" ke 013 211 8999
Sms/Wassup " VGrip" ke 013 211 8999





LOLLY PINK SCRUB




Nak kulit muka fresh, pinkish dan smooth? 
Jom try guna BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB.
Scrub untuk muka dan bibir.
Seminggu hanya guna 2 atau 3 kali je, bukan susah pun..
Sapu kat muka dan bibir, urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadihanya dalam masa 5 minit sahaja.

KELEBIHAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

✔ Melembapkan bibir/kulit muka pipi
✔ Menjadikan bibir/kulit wajah merah jambu (pinkish) dan kemerahan semulajadi
✔ Mengurangkan kedutan pada bibir/wajah/pipi
✔ Bagus utk merawat bibir kering dan mengelupas
✔ Sesuai utk bibir yang gelap supaya kembali pinkish 
✔ Menjadikan pipi pink kemerahan semulajadi

KANDUNGAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

✔ Isi Strawberry
✔ Isi Delima
✔ Susu Segar
✔ Collagen Soya

CARA MENGGUNAKAN BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB

UNTUK PAKAI PADA BIBIR

✔ Basahkan muka terlebih dahulu
✔ Ambil sedikit BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB 
✔ Sapu pada bibir dan urut perlahan
✔ Bilas dengan air bersih
✔ Kesan kelembapan boleh dirasai dalam masa 5 minit

UNTUK PAKAI PADA PIPI

✔ Basahkan pipi terlebih dahulu
✔ Sapu sedikit BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB pada pipi
✔ Urut perlahan dalam 3- 5 minit
✔ Bilas dengan air bersih
✔ Kesan kelembapan boleh dirasai dalam masa 5 minit

HARGA PASARAN

RM 56.00 SM/RM 60.00 SS

HARGA KAMI!!

RM 50.00 SM/RM 55.00 SS

FREE POSTAGE

BERMINAT NAK ORDER??

SMS/WASSUP "LOLLYPINKS" ke 013 211 8999
SMS/WASSUP "LOLLYPINKS" ke 013 211 8999
SMS/WASSUP "LOLLYPINKS" ke 013 211 8999

BELIAN BORONG JUGA DISEDIAKAN






CATHYCHOO 24K GOLD SHOWER BATH GEL






CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL 750ml 

HARGA PASARAN: RM65.00
HARGA KAMI : RM45 (SM) RM50 (SS) 

Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. 
# Glutathione dan plasenta 
# Gel mandian campuran emas 24K
# Anti-Aging shower gel
# Dapat menjadikan kulit lebih licin
# Lembab dan mencerahkan
# Membantu peredaran darah yang baik
# Gel mandian ANTI PENUAAN
# Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja.

Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002

Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik.

Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.

Berminat nak Order??

Sms/Wassup " Cathychoo" ke 013 211 8999
Sms/Wassup " Cathychoo" ke 013 211 8999

Saturday, October 4, 2014

L'AROME CLEARSKIN







LAROME CLEARSKIN WHITENING STEMCELL MOISTURISER CREAM




(Ultimate Brightening, Antioxidants, Moisturizing & Anti-Aging Cream)

Usia meningkat? Muka mula berkedut? Kini anda tidak perlu risau lagi,,Memperkenalkan L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™ mampu mengurangkan garis-garis halus, mengurangkan kedutan dalam masa 10 Hari Penggunaan Berterusan. Memang Terbaik Produk nih uollz,,sgt rugi jika tidak mencubanya..

KELEBIHAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ Pencerahan kulit, licin & Menyerikan kulit wajah
✔ Meremajakan Kulit dari dalam
✔ Antipenuaan
✔ Antioksida
✔ Mengurangkan kedutan (kesan seawal 10 hari)
✔ Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
✔ Menegangkan dan Menganjalkan Kulit
✔ Menghalang pigmentasi pada kulit
✔ Menghilangkan kesan parut jerawat
✔ Memperbaiki & pembaharuan sel-sel baru pada kulit
dan bertindak dari dalam
✔ Meneutralkan kembali kulit yg rosak akibat daripada
UV, pencemaran & penuaan
✔ Membantu menghilangkan/mengurangkan jeragat..

KANDUNGAN DALAM L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ PhytoCellTech™ Malus Domestica
✔ Cucurbita Pepo (Pumpkin)
✔ Seed Extract
✔ Pullulan
✔ Porphyridium Cruentum Extract
✔ Ascorbyl Tetraisopalmitate

CARA PENGGUNAAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ Sapu Clearskin pada muka dan leher waktu pagi dan malam.
✔ Boleh disapu pada atas payudara dan tepi untuk menegangkan dan menganjalkan.
✔ 1 Botol 30 ml dan boleh tahan 1 ke 2 bulan ikut cara penggunaan anda.

RM225/JAR (30 ml)
Beli 3 JAR RM525 (JIMAT RM150)
FREE KEAHLIAN

Untuk Order

SMS/WASSUP " CLEARSKIN" 013 2118999

SMS/WASSUP " CLEARSKIN" 013 2118999
SMS/WASSUP " CLEARSKIN" 013 2118999