Tuesday, August 5, 2014

CARA BUAT PESANAN/PRODUCT ORDER


Sila Pastikan Item/Produk yang ingin dibeli masih ada stok sebelum membuat pembayaran. Pengesahan stok boleh dibuat melalui:

2. SMS/WHATSAPP ► 013-2118999

Setelah pengesahan stok telah dibuat, pembayaran boleh dibuat melalui bank CIMB atau Maybank (Mesin ATM/Transfer Online). Berikut adalah maklumat akaun untuk pembayaran:

Nama: KARTINI NAIRULAINI 
Maybank: 512446601993
Cimb: 12420001738206
RHB : 11802400031406
Email: aleesyasbizlink@gmail.com
Telefon: 013-2118999

NoTE: (plz make sure nama saya seperti yang tertera sewaktu buat bayaran)

Setelah membuat pembayaran, sila hantar maklumat berikut kepada saya melalui PM di fb atau SMS/whatsapp/we chat:

1. Nama Bank
2. Jumlah yang dibayar
3. Tarikh dan Masa Pembayaran
4. Produk yang dibeli
5. Nama penuh
6. Alamat Pos
7. Nombor telefon 

Sekira ada sebarang kemuskilan sila call/sms/whatsapp saya di no tel yang tertera....


Aleesyas-Bizlinkshop adalah di bawah naungan company Schadeelia Biz Shop yang berdaftar di SSM. No Pendaftaran 002218464-D (due 09/04/2015)

Segala produk yang dijual di sini adalah original dan tiada penipuan penghantaran produk mahupun penipuan dari segi transaction pembayaran. Bisnes online ni telah berjalan hampir 4 tahun...
Sesiapa yang cuba menjatuhkan or menyalah gunakan blog saya or akaun bank saya or melakukan sebarang penipuan akan diambil tindakan.

Harap Maklum...

GAIA DOUBLESTEMCELL DRINK


Pernah dgr produk Gaiadoublestemcell tak? Produk khas utk kaum hawa yg kini menjadi buruan ramai wanita kerana khasiatnya....
Byk masalah dalaman dan luaran yang dapat diatasi jika consistent minum stp hari...insyaallah....
Antara masalah s
eperti ingin hamil...bertahun kawin tapi takde anak lagi, masalah tumit merekah, masalah keputihan, masalah payudara kendur, dan macam2 lagi....

Jom baca khasiatnya:-

GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK bertindak dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh, dari hujung rambut ke hujung kaki, dalam dan luar Antara kebaikan yang anda perlu tahu tentang

GAIADOUBLESTEMCELL DRINK
■ Merangsang tenaga dan memanjangkan jangka hayat kulit
■ Meningkatkan keanjalan dan mencerahkan kulit
■ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
■ Menyembuhkan masalah kulit seperti Jerawat, kulit kusam, kulit kering dan Eczema ■ Mengurangkan senggugut dan melambatkan menopos
■ Mengetatkan vagina dan menganjalkan payudara
■ Merawat keputihan dan masalah haid tidak teratur
■ Mengurangkan masalah susah tidur
■ Sangat bagus untuk penglihatan, rambut, kuku, menyembuhkan batuk dan memperlahankan penyebaran kanser
■ Anti-oksida yang tinggi dan diperkaya dengan Vitamin E, Vitamin A, Vitamin K dan B6
■ Menyembuhkan luka, mengurangkan sembelit dan merawat Migrain
■ Merendahkan kolestrol dan mengurangkan berat badan Dan banyak lagi! Anda pasti kagum dan berpuashati dengan hasilnya 



TAHUKAH ANDA KENAPA SETIAP WANITA PERLUKAN GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK ?? . 

GAIA Double Stem Cell Drink merupakan produk terbaik bertaraf Premium yang diformulasikan khas dari wanita untuk wanita agar dapat mengekalkan kesihatan dan kecantikan menyeluruh, dari dalaman dan juga luaran, hujung rambut ke hujung kaki Gabungan herba-herba terpilih bersama StemCell yg diiktiraf terbaik di dunia menjadikan GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK produk yang harus dimiliki oleh semua wanita 
Antara bahan-bahan dan kebaikan yang terkandung dalam GAIA Double Stem Cell Drink adalah 

•PHYTOCELLTEC MALUS DOMESTICA (STEM SEL EPAL) 
•PHYTOCELLTEC ARGAN (STEM SEL ARGAN) 
•BLACK COHOSH 
•SERAPAT & SENNA 
•PUERARIA LOBATA 
•PUERARIA MIRIFICA 
•MANJAKANI 
•HABBATUS SAUDA 
•MADU 
•KURMA 
•VITAMIN E 
•DAUN SIRIH 
•BUAH ZAITUN 
•EKSTRAK ASAM JAWA 

HARGA (500ml) 
RM 130 (s/m) RM 140 (s/s) 
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 

jika u all minat boleh dapatkan dari saya ya....

SMS/WASSUP "GAIA" ke 0132118999
SMS/WASSUP "GAIA" ke 0132118999
SMS/WASSUP "GAIA" ke 0132118999



RAMAI menganggap menceritakan mengenai masalah alat sulit atau alat kelamin kepada orang lain sesuatu yang agak memalukan. Akibatnya ramai wanita mengambil sikap berdiam diri apabila berhadapan masalah ini kerana tidak mahu diketahui orang lain Masalah keputihan ada kalanya mengganggu kesihatan seorang wanita. Apatah lagi jika keputihan yang berbau, warna bertukar kehijauan, rasa gatal-gatal di vagina dan pelbagai masalah lain akan timbul sekiranya tidak dirawat segera Ramai yang menganggap keputihan disebabkan oleh cuaca yang panas. Sebenarnya ia berpunca dari jangkitan kuman-kuman tertentu. Alat sulit yang tidak dijaga sepenuhnya akan menyebabkan jangkitan kuman yang menjadi punca kepada masalah keputihan serta penyakit berkaitan seksual GABUNGAN HERBA-HERBA DI DALAM #GAIADOUBLESTEMCELL DRINK TERBUKTI SEBAGAI PRODUK TERBAIK BAGI MENGATASI MASALAH KEPUTIHAN SEKALIGUS TERBAIK UNTUK PENJAGAAN DALAMAN DAN LUARAN WANITA! TUNGGU APALAGI? BERTINDAKLAH SEKARANG, ANDA PASTI TIDAK MENYESAL! #GAIADOUBLESTEMCELL


Malu pakai sandal, wedges, high heel atau selipar kalau tumit kaki camni kan? Rasa semacam hilang confident je kalau tumit kaki merekah! . Janganlah risau sayang, dengan GAIA Double Stem Cell Drink, seawal 7 hari pun dah nampak perubahan ye Stemcell yang ada di dalam minuman ni ternyata dapat membaik pulih kulit yang rosak dengan menggantikan sel kulit yang baru Berbaloi-baloi kan? Tak payah nak sapu krim bagai Cantik dalaman , cantik luaran! #GAIADOUBLESTEMCELL


- PAYUDARA KENDUR? KECIL? TIDAK MENARIK?? . Puas menghabiskan wang dengan membeli pelbagai produk tetapi hasilnya hampa. Bertukarlah kepada GAIA Double Stem Cell Drink Ramuan Herba Pueraria Mirifica berkualiti yang terdapat di dalamnya dapat mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang telah kendur akibat daripada proses penuaan. Payudara akan menjadi lebih pejal dan mantap, menjadikan anda kelihatan lebih muda berbanding usia sebenar Kesimpulannya, herba Pueraria mirifica merupakan tumbuhan herba yang sangat berguna bagi golongan wanita untuk memelihara kesihatan agar kekal cergas dan bertenaga, di samping kelihatan menarik dan awet muda Your Trusted Supplement, #GAIADOUBLESTEMCELL



By @jozlynnhanania 

"Seronok betul bila aku dpt tau aku peknen lg.. aku mmg jenis suka anak berderet nih.. sb pd aku anak2 la rezeki plg bermakna dlm hidup.. time kasih gak kt cik gaia yg byk membantu.. bkn takat aku jek yg dia tlg.. ramai kaum wanita kt luar sana yg ada masalah kencing manis trus turun.. yg lesu jd bertenaga.. yg kulit merekah jd elok n sekata.. yg keputihan n gatal trus elok.. uissh senang cite aku bersyukur diperkenalkan ngan gaia nih.. plg aku suka bila dpt bantu ibu2 yg berusaha nk dpt baby..seronok tau bila tgk n dpt share benda yg baik utk kaum wanita.. bkn mak org jek boleh minom anak dara pon bgs.. tp utk yg tgh peknen tu kena la benti dulu minom yek.. time pantang nnt korg bedal la ok.. kt bwh nih ada sikit info baca leklok By @gaiadoublestemcell

"ANDA MENGHADAPI MASALAH KESUBURAN? INGIN HAMIL? .

Kandungan herba yang terdapat di dalam GAIA Double Stem Cell Drink seperti Habatussauda, Kurma dan Madu sangat membantu untuk mempertingkatkan KESUBURAN di samping dapat memulihkan masalah haid yang tidak teratur antara penyebab kepada ketidakhamilan Peluang yg tinggi untuk hamil juga berdasarkan kepada Sistem kitaran Haid yg normal dan lancar Bagi wanita yang inginkan hamil, ia nya sangat digalakkan untuk mengamalkan GAIA Double Stem Cell Drink namun TIDAK DIGALAKKAN kepada wanita yang sedang mengandung Walau bagaimanapun, penggunaan produk berasaskan Habbatussauda adalah digalakkan bagi ibu selepas bersalin kerana cirinya yang menggalakkan pengecutan rahim Khasiat lain bagi ibu juga ialah Habbatussauda didapati merangsang penghasilan susu badan yang penting di kalangan ibu yang ingin menyusukan bayi mereka secara eksklusif Your Trusted Supplement,#GAIADOUBLESTEMCELL" via @PhotoRepost_app

















CHEW & GLOW






CHEW N GLOW adalah "Advance Formula" untuk pencerahan kulit dan pembaik pulih struktur kulit.

22 Manfaat Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan CHEW n GLOW 

- Memberi impak pencerahan kulit yang maksimum
- Membantu kelihatan lebih muda dan melawan tanda-tanda penuaan
- Mengurangkan garis-garis dan kedutan halus
. Meratakan warna kulit
- Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
- Mengurangkan minyak dimuka
- Mengatasi masalah kulit kusam
- Melindungi dari kerosakaan kulit akibat sinaran UV
- Menghindari pembentukan jerawat
- Merawat luka pada Kulit
- Memperbaiki rupa dan tekstur kulit
- Mencegah kulit menjadi terlalu kering
- 'merehatkan' kulit dan mengurangkan kerengsaan
- Melegakan dan menenangkan kulit mengalami kemerahan, kegatalan, atau terbakar.
- Menghilangkan tompok/bintik hitam
- Mempercepat penyembuhan luka
- Menguatkan sel kulit sehingga ke lapisan terdalam.
- Membantu Menyingkirkan toksin, sel kulit mati dan mencantikkan sktuktur kulit - Membantu membina sel-sel baru supaya kulit kelihatan lebih muda dan segar
- Membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
- Membantu menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku
- Meningkatkan daya tahan tubuh

1 BTL/60 BIJI
RM160sm/RM170ss FREE POS

BERMINAT NAK MENCUBA??
SMS/WASSUP "CHEW" ke 0132118999
SMS/WASSUP "CHEW" ke 0132118999
SMS/WASSUP "CHEW" ke 0132118999




Tu diaaa kak ozlyn kita pecah rahsia lagi...huhu..jom kita baca ape dia kata By @jozlynnhanania "Sejak aku peknen nih ramai naw2 tanya.. nape makin glowing.. makin cantik la.. ada cucuk pape ke.. hahaha ya ampun.. adik insan yg lemah nih sungguh takut pd benda2 asing.. dh la peknen nk cucuk apa nya.. x elok utk kita awak semua oii.. sbnrnya semenjak aku stop makan @gaiadoublestemcell aku amalkan makan @chewnglowofficial satu family makan.. bgs utk kulit.. yg ada masalah kulit mcm eczema ke apa elok makan.. shuben n anak2 aku ada eczema so ktorg sama2 makan.. sedap sgt rasa mcm makan gula2.. gaiadoublestemcell aku akan continue masa pantang nnt.. pewwit... pd yg nandong meh makan nih.. satu family elok makan chewnglow... nak cantik x??? Nk ensem x????

jOM DAPATKANNYA SEKARANG!!!


Ramai pulak yg bertanya kalau ibu preggy bole ke amalkan Chew n Glow nie..Kalau saya Bf baby bole ke amik... Ok syg2ku Ini jawapannya kepada soalan yg agak popular nie... Berita baik utk ibu2 mengandung dan menyusukan anak,#chewnglow selamat dimakan oleh Pregnant & BreastFeeding Mommies yer uolss.. Seawal kandungan kehamilan atau yg sedang merancang utk hamil juga sangat sesuai. Ia nya sebagai supliment tambahan utk mencukupkan nutrisi yg diperlukan oleh tubuh badan kita. Untuk ibu yg menyusukan pula, ia nya selamat utk bayi anda KECUALI jika kepada bayi ANDA menghidap penyakit G6PD atau penyakit yg dikawal perubatannya.. Harap info ini sangat membantu uolls k. Have a great day ahead everyone!



"MAKIN HARI MAKIN CERAH KULIT BABY. Baby Aimy ni skrg dah 4 bulan lebih dan masih menyusu secara exclusive.. Alhamdulillah lepas saya mula mengamalkan #chewnglow Selama 2 minggu ramai yg mula tegur 'baby dan makin cerah lah'... mula2 sy sendiri tak perasan, bila view balik album lama mmg lain kulit baby... Kalau tak percaya boleh view #nuraimymaheerah (kebanyakan gambar pakai 360). . Khasiat chew n glow sampai ke baby saya. Dan sy juga minum #gaiadoublestemcell utk memperbanyakkan susu badan. Dalam gaia ni ada kurma, madu dan habatusauda yg merangsang penghasilan susu. . Berminat nak tahu lebih lanjut tentang # chewnglow dan # GaiaDoubleStemcell boleh terus sms/watsap 013 2118999
. .Dapatkan hari ini.. lihat perubahan 2 mggu akan datang."


Yuhoo uolls.. Mesti ramai yg tertanya2 kan Chew n Glow kecik je size dia macam mane bole dapat result yg meletopps2.. Haaaa meh saya nak bg tau.. "Kecik-Kecik Cili Api" tau uolls..Chew n Glow nie kami guna bahan2 yg jarang digunakan dalam produk lain tau..Walau pun #chewnglow nie kecik.. 1 tablets nie padat dengan kebaikan yg khusus utk kecantikan kulit, rambut dan kuku ANDA.. Selain tu, Chew n Glow nie dapat memberikan 5 kali kesan lebih cepat dan kuasa pencerahan lebih hebat ... Dalam Chew n Glow nie ader sejenis bahan yg dinamakan Growth Factor Concentrate. GROWTH FACTOR CONCENTRATE nie sejenis ekstrak protein dari susu skim yang dapat membantu mempercepat regenerasi sel dan membantu bahan-bahan lain memberi kesan yg lebih pantas. Ini membolehkan anda mendapat kesan 5 kali lebih pantas dari biasa.

Pastikan Anda dapatkan stock anda hari ini

60 BIJI PER BOTOL
RM160sm/RM170ss
FREE POS

SMS/WASSUP " CHEW" KE 013 2118999
SMS/WASSUP " CHEW" KE 013 2118999
SMS/WASSUP " CHEW" KE 013 2118999










Monday, August 4, 2014

PIGMENT BOOSTER



Anda MALU, TERTEKAN melihat jeragat di muka anda?
.
.
►► Adakah anda wanita yg sangat menjaga kecantikan muka anda?

►► Tetapi tompok gelap jeragat semakin kelihatan jelas pula?
.
►► Macam-macam produk dan rawatan anda dah cuba tapi amat mengecewakan hasilnya..
.
►► Anda pun mula rasa malas dan berputus asa, betul?
►► Jangan, JANGAN !

►► Sebab jeragat bukan bersifat kekal dan tidak boleh dirawat, cuma anda BELUM jumpa cara yang betul.
.
.
======
JERAGAT HILANG, Berkesan!
======

► Tanpa Laser
► Tanpa Penggelupasan
► Tanpa Merkuri/ Paraben
► Tanpa Kesan Sampingan
.
.
Inilah rahsia lebih 5000 wanita di Malaysia,
menghapuskan terus masalah jeragat di muka mereka!

.
========
►Pigment Booster
=======
.
► Menghapuskan tompok JERAGAT di muka anda!
► Memberi kelembapan kulit yg sempurna
► Melembut dan menghaluskan semula kulit
► Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
➙ Anda mesti cuba hari ini juga!

hANYA RM98sm/rm108ss
FREE POSTAGE

SMS/WASSUP "BOOSTER" KE 013 211 8999


SABUN STEMCELL




SABUN STEMCELL IBEAUTY
✓ Guna sebagai pencuci muka (cleanser) pagi dan malam
✓ menghilangkan kotoran dan alat solek
✓ membersihkan sel kulit mati
✓ menangani kedutan, jerawat dan pigmentasi
✓ melembap/ menyubur kulit tanpa menutup liang pori

sangat bagus hilangkan jerawat dan minyak dimuka....

Extra Whitening & Ada KKM (di packaging sabun ya)

Beli 1 unit -Hanya RM33sm/RM39ss -include postage
Beli 2 uni1 Hanya RM60sm /RM75 include postage

1 unit Tahan sehingga 2 bulan....sgt jimat!!!!

Jom cuba?

SMS/WASSUP kod "SABUN STEMCELL" ke 013 211 8999
SMS/WASSUP kod "SABUN STEMCELL" ke 013 211 8999
SMS/WASSUP kod "SABUN STEMCELL" ke 013 211 8999






Anti Jeragat!!!


ADAKAH ANDA ALAMI MASALAH JERAGAT SEPERTI PHOTO DIATAS???

Anda MALU, TERTEKAN melihat jeragat di muka anda?
.
.
►► Adakah anda wanita yg sangat menjaga kecantikan muka anda?

►► Tetapi tompok gelap jeragat semakin kelihatan jelas pula?
.
►► Macam-macam produk dan rawatan anda dah cuba tapi amat mengecewakan hasilnya..
.
►► Anda pun mula rasa malas dan berputus asa, betul?
►► Jangan, JANGAN !

►► Sebab jeragat bukan bersifat kekal dan tidak boleh dirawat, cuma anda BELUM jumpa cara yang betul.
.




PUDARKAN JERAGAT ANDA SEKARANG DENGAN SET COMBO 
(PIGMENT BOOSTER + DIAMOND SERUM)
======
JERAGAT HILANG, Berkesan!
======

► Tanpa Laser
► Tanpa Penggelupasan
► Tanpa Merkuri/ Paraben
► Tanpa Kesan Sampingan
.
.
Inilah rahsia lebih 5000 wanita di Malaysia,
menghapuskan terus masalah jeragat di muka mereka!
.
► Kami OFFER 30 hari MONEY BACK GURENTEE ��
**tertakluk pada terma dan syarat


========
PAKAR ANTI JERAGAT
►Pigment Booster
►Diamond Stemcell Serum!
========



Serum pakar HAPUS JERAGAT ini diformulasi dari Swiss dan dicipta berasaskan 3 jenis stemcell utama dunia.
.
.
► Menghapuskan tompok JERAGAT di muka anda!
► Memberi kelembapan kulit yg sempurna
► Melembut dan menghaluskan semula kulit
► Merawat tona kulit tidak sekata
.
.
➙ Anda mesti cuba hari ini juga!
.
.
PUDARKAN JERAGAT ANDA SEKARANG
.
► Kami OFFER 30 hari MONEY BACK GURENTEE �� 
**tertakluk pada terma dan syarat
.
.
►► (WHATSAPP/SMS) Hantar kod "BOOSTER" ke 013 2118999 sekarang!



✛✛✛✛✛✛✛✛✛✛
.
.
.
======
2 SEBAB Diamond Serum BERKESAN
======



Serum jenis 'Water-based'



►Amat disarankan oleh doktor pakar kulit bagi masalah kulit JERAGAT dan kulit kering
► Produk jenis ini biasanya agak mahal di pasaran (RM300++)
.
Serum berasaskan Stemcell Phytocelltech



► Menghapuskan jeragat bukan melalui 'hakisan' kulit tetapi,
► Stemcell berfungsi merawat dan menggantikan sel-sel kulit yg rosak dgn sel kulit baru yg sihat, tanpa cela.
.
► Kami OFFER 30 hari MONEY BACK GURENTEE �� 
.**tertakluk pada terma dan syarat
.
======
100% Jaminan Untuk Anda!
======



► 100% berkesan tanpa kesan sampingan
► Halal, Lulus KKM, GMP
► Produk sampai ke alamat anda sepantas 1-3 hari bekerja!
.
.
.
ANDA wajib miliki serum pakar ini sebelum jeragat anda MEREBAK lebih teruk!
.
.
---------------
ANDA BERMINAT UNTUK CUBA?
---------------
.
.
PACKAGE COMBO
Pigment BOOSTER + Diamond Serum Ibeauty



LIMITED PROMOSI HANYA RM220sm/RM230ss 
(HARGA BIASA RM250)
**FREE POSTAGE
**FREE PAPER BEG
**FREE GIFT
.
.
HUBUNGI KAMI SEKARANG!
.
✛✛✛✛✛✛✛✛✛✛
.
► Kami OFFER 30 hari MONEY BACK GURENTEE �� 
**ikut terma dan syarat
.
.

Ps: Sudah ramai yg BERJAYA HILANGKAN JERAGAT dengan serum premium ini! Jadi, jom cepat-cepat cuba -->