Friday, February 20, 2015

CARA BUAT PESANAN/PRODUCT ORDER


Sila Pastikan Item/Produk yang ingin dibeli masih ada stok sebelum membuat pembayaran. Pengesahan stok boleh dibuat melalui:

2. SMS/WHATSAPP ► 013-2118999

Setelah pengesahan stok telah dibuat, pembayaran boleh dibuat melalui bank CIMB atau Maybank (Mesin ATM/Transfer Online). Berikut adalah maklumat akaun untuk pembayaran:

Nama: KARTINI NAIRULAINI 
Maybank: 512446601993
Cimb: 12420001738206
RHB : 11802400031406
Email: aleesyasbizlink@gmail.com
Telefon: 013-2118999

NoTE: (plz make sure nama saya seperti yang tertera sewaktu buat bayaran)

Setelah membuat pembayaran, sila hantar maklumat berikut kepada saya melalui PM di fb atau SMS/whatsapp/we chat:

1. Nama Bank
2. Jumlah yang dibayar
3. Tarikh dan Masa Pembayaran
4. Produk yang dibeli
5. Nama penuh
6. Alamat Pos
7. Nombor telefon 

Sekira ada sebarang kemuskilan sila call/sms/whatsapp saya di no tel yang tertera....


Aleesyas-Bizlinkshop adalah di bawah naungan company Schadeelia Biz Shop yang berdaftar di SSM. No Pendaftaran 002218464-D (due 09/04/2015)

Segala produk yang dijual di sini adalah original dan tiada penipuan penghantaran produk mahupun penipuan dari segi transaction pembayaran. Bisnes online ni telah berjalan hampir 4 tahun...
Sesiapa yang cuba menjatuhkan or menyalah gunakan blog saya or akaun bank saya or melakukan sebarang penipuan akan diambil tindakan.

Harap Maklum...

Thursday, February 19, 2015

Sihat dengan Gaia Double Stemcell




GAIA DOUBLE STEMCELL 
(NEW PACKAGING & NEW PRICE)

Good morning kesayanganku!...ni.lah rahsiaku
Berbentuk cecair di dalam sachet, hanya perlu koyakkan dan minum! Mudah dibawa kemana sahaja.
Rasanya yg sedap serta khasiatnya kini yg lebih 'ummmmmph'!!

Nak sihat, nak hamil, nak cantik luar dan dalam, minuman kesihatan yang terbaik buat wanita, #GAIADOUBLESTEMCELL adalah pilihan yg tepat.
Jom pm laju-laju .....
HARGA JUALAN : 
1 Kotak ( 30 Sachet )

RM 150 - Semenanjung Malaysia
RM 160 - Sabah / Sarawak
BND 65 - Brunei
SGD 65 - Singapura .

Cara Pengambilan Gaia Minuman Kesihatan Untuk Dalaman Wanita
* Min 1 sachet dan Max 2 sachet sehari untuk kesan yang optimum.
(Disarankan 2sachet sehari bagi yang ingin ikhtiar hamil)

*Boleh diminum pada waktu pagi sebelum sarapan @ malam sebelum tidur.
* Amalkan minum air 2-3 liter setiap hari
* Minum secara konsisten Dan yakin In Shaa Allah banyak kebaikan untuk luaran & dalaman
* Berhenti minum pada waktu HAID hari 1-3 (heavy flow), boleh sambung minum hari ke 4 @ 5
* Untuk menjaga kualiti kandungan GAIA, simpan dalam peti ais atau suhu bilik. Minum sejuk lagi sedap.

pada wanita2 yang ingin ikhtiar hamil atau ade kawan2 yang ingin ikhtiar hamil...saya sarankan sgt cuba la amalkan‪#‎gaiadoublestemcell‬...Alhamdullillah 90% pengguna yang ingin ikhtiar hamil berjaya dpt berita gembira.
Jom ikhtiar dengan gaia...sebarkan pada kawan2 anda yang ingin kan ikhtiar hamil.

jom sms/wassup 0132118999











SPRAY TERUS GLOWING DENGAN GLIMMERS QUEEN SPRAY




SPRAY jer TERUS GLOWING !!

WOW MUDAH SANGAT !!! hanya 3 SAAT ?

Flawless sepanjang hari? Macam br lepas TOUCH UP

Spray saja sis terus GLOWING.mudah sangat dimana2 pun boleh
* Mesti ada yang tertanya- tanya anda pakai apa pada muka ???nampak GLOW lain macam !
JAWAPAN SAYA : Dengan menggunakan Glimmer Queen Spray muka saya GLOWING ! FLAWLESS ! BRIGHTNESS sepanjang hari. Tidak perlu beli produk mahal untuk kekalkan makeup.Tak perlu bg bedak lg atau nk torch up lepas lunch
-------
DULU saya mencari-cari penyelesaian untuk menampakan muka makin glowing.
SEKARANG saya dah jumpainya!
.........
WAJIB ade dalam handbang saya. Sebab ia kecil shj!
>>Nak tidur pun boleh spray !
>> Lepas make up boleh spray ! 
>>Muka bercapuk dgn foundation pun boleh spray !
>> Muka terlalu berminyak pun boleh spray ! 
>> Nak jumpa client x sempat touch up cuma spray saja kan pun BOLEH !
>>Dapat kecutkanJERAWAT dan pudar JERAGAT & PARUT
>>Ia juga dapat memudarkan parut & dapat bantuan sunblock serta merta pada wajah
--------
MUDAH ! CEPAT ! BERKESAN !

HANYA RM45sM/RM50ss
FREE POSTAGE!!!
_______________
(WHATSAPP/SMS) "GLIMMERS SPRAY" ke 013 211 8999 sekarang!







Tuesday, February 10, 2015

NANO CENTA YOGURT DRINK





>>> RAHSIA CANTIK & SEHAT DENGAN MENGAMALKAN YOGURT<<<

NANO CENTA 

>>> KHASIAT KESELURUHAN <<<

• Menegangkan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit
• Menambah baik dan merawat struktur kulit
• Agen anti oksida
• Memudarkan pigmentasi
• Meningkatkan ppertumbuhan sel-sel baru
• Mengelakkan risiko Kanser
• Merawat masalah GOUT, TEKANAN DARAH TINGGI DAN KOLESTROL
• Mengandungi serat larut(baik untuk usus)
• Membantu menggalakkan perkembangan bakteria baik dalam usus( PREBIOTIK)

>>> 9 KANDUNGAN <<<

◇ Rasberry
◇ Delima
◇ Gam arab
◇ L-glutathion
◇ Kolagen
◇ Vitamin C
◇ Habbatussauda
◇ Acaiberry
◇ Salmon Placenta

produk Msia..Bumiputra
Ada KKM dan HALAL

DAPATKAN SKRG IKUT KEMAMPUAN ANDA:
TRIAL PACK:
5 SACHET/5 HARI =RM50 FREE POS
20 SACHET/10 HARI =RM100 FREE POS

1 BOX /20 SACHET =RM200
PAKEJ JIMAT:
BELI 2 BOX =RM320 INCLUDE POSTAGE +FREE KEAHLIAN...



>>> CARA DAPATKAN<<<

SMS/WASSUP "NANO CENTA" ke 0132118999
SMS/WASSUP "NANO CENTA" ke 0132118999
SMS/WASSUP "NANO CENTA" ke 0132118999















KURUS DAN RAWAT DAIBETES DENGAN GC TEA




[[ Teh Yang Sesuai Untuk Turunkan Berat Badan Secara Semulajadi ]]
TANPA PERLU MENAHAN LAPAR..!!
SEDAP, MURAH DAN BERKESAN

apa kata mereka...ni bukan rekaan tapi realiti!!
"wow...saya turun 4kg dalam 2hari.....
"bestnya...saya dah turun 10kg 
"Gc tea sedap..tak pahit..berat badan pun turun....sukanya...
"Tak sangka saya turun 2kg dalam sehari.....
"Suami turun 5kg..isteri turun 3kg..

Lihat testimoni mereka disini..

Memperkenalkan Produk Baru, Kajian Terkini..!
Promosi sehingga 28 Februari 2015
>>Beli 3 kotak.. PERCUMA 1 Kotak<<

Whatsapp :-
Taip : GCTEA 3FREE1
hantar ke nombor Whatsapp ==> +60132118999 <==

Anda bercadang nak kuruskan badan..
Anda nak cari produk yang tak perlu berdiet..
Anda nak cari produk yang tiada ciri birit..
Anda nak produk yang tiada bahan pengawet..
Anda nak produk yang selamat, ada Halal dan KKM..
Anda nak produk yang sedap, murah dan berkesan...

GLUCOS CUT adalah pilihan terbaik !!
TANPA PERLU MENAHAN LAPAR..!!

Dalam 7 hari berat badan mampu turun sehingga 3kg hanya minum teh!
sILA klik sini untuk testimoni:

Glucos Cut adalah botanical tea blend dgn green tea dan gymnemaslyverster.
MENGHALANG PENYERAPAN GULA dalam darah disamping membantu individu yang sedang berdiet MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT!!!

‪#‎GlucosCut‬ bukan sebarang teh,antara khasiat nya
✎Mengelakkan pengambilan gula secara berlebihan
✎Mengurangkan risiko kepada diabetes
✎Mengawal tahap glucosa di dalam darah
✎Mengawal berat badan
✎Meningkatkan metabolisme tubuh badan (cepat membakar lemak dan kalori)
✎Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik

Teh Hijau telah lama dikenali sebagai pengganti minuman seperti kopi yang lebih sihat kerana rendah kandungan kafein dan mengandungi antioksidan.
Waktu paling ideal adalah minum sebelum makan.
Masukkan 1 sachets rendam dalam air panas, selepas agak suam-suam panas, sudah boleh diminum. Senang sahaja.Tak pahit tapi sedap..Jadikan ia minuman harian anda..

1 sachets boleh diguna untuk sehari.
(Pagi, Tengah Hari & Malam)

Amalkan GC Tea setiap hari untuk kebaikkan yang optimum.
Ia juga Sangat bagus disarankan kepada pesakit kencing manis

HARGA 
1 kotak 60sachet / 2bulan = RM130sm/RM140ss FREE POS

PROMOSI:-
3 KOTAK + FREE 1 KOTAK = RM380sm/RM390ss

NAK CUBA SET PERCUBAAN
10 SACHET = RM30 FREE POS
20 SACHET =RM50 FREE POS

ANDA BERMINAT NAK MENCUBA?
SMS/WASSUP " GC TEA" KE 0132118999
SMS/WASSUP " GC TEA" KE 0132118999










Monday, February 9, 2015

JOM NYAH DAN LICINKAN PARUT DARI WAJAH NYA....















XANZWHITE & NLC SERUM


PERHATIAN UNTK SEMUA WANITA
Jom selesaikan masalah kulit wajah anda dengan cara SELAMAT & BERKESAN

✦ Jeragat/Pigmentasi ✦ Parut jerawat ✦ Tona tak sekata ✦ Kulit kusam ✦ Lingkaran gelap ✦ Mencerah secara semulajadi tanpa pengelupasan sehingga 25% (kajian klinikal)
************************************************************************
SMS/WHATSAPP "XW" ke 013 211 8999
XANZWHITE COSMECEUTICALS
Apa sebenarnya Xanzwhite ni?
✦ Xanzwhite adalah produk penjagaan wajah pertama hasil penyelidikan SIRIM Berhad dengan bantuan dana dari MOA & MOSTI sebanyak rm2 juta. Maknanya ini adalah PRODUK KERAJAAN!!!
KELEBIHAN XANZWHITE:
✦ Produk berpaten dari kajian 4 tahun oleh SIRIM Berhad
✦ Mempunyai 5 Pengiktirafan Antrabangsa
✦ Selamat untuk kulit anda. Tanpa chemical & bahan merbahaya
✦ Berdaftar dgn KKM & HALAL( menang anugerah best halal cosmetic)
***********************************************************************
KELEBIHAN XANZWHITE:
======================
✦KEKALKAN KULIT ANDA SUPAYA AWET MUDA
✦MENCERAH SECARA SEMULAJADI N SELAMAT TANPA PENGGELUPASAN
✦JERAWAT N PARUT JERAWAT
JERAGAT
✦TONA TAK SEKATA
✦HARGA SANGAT BERBALOI UNTUK WANG ANDA.

Jom bertindak segera. Sudah ramai pengguna yang berpuashati dengan kesannya. Yang penting, ianya SELAMAT untuk anda.
Order sekarang! Untuk 20TERAWAL yang sms/ whatsapp, saya akan berikan tawaran dibawah:




(A) SET PENCERAHAN 4 DALAM 1
============================
Kaedah KOSMESEUTIKAL iaitu gabungan kosmetik dan teraputik dalam mencerahkan kulit bertindak hebat dengan cara menghasilkan melanin. Melanin merupakan bahan aktif di kulit yang terhasil akibat pendedahan kepada cahaya yang berlebihan dan ini menentukan kecerahan kulit seseorang. Xanzwhite cosmeceuticals membantu mencerahkan kulit lelaki & wanita hanya dalam masa 7 Hari.

Komponen 4 Dalam 1 ini :-
Clarifying Cleanser
Refreshing Lotion
Lightening fluid
Multi Action Treatment Cream
Harga RM165(SM) / RM170(SS)


(B) PHYTO NLC -ACTIVE NIGHT REPAIR SERUM
=======================================
Active Night Repair with Solid Lipid Nanoparticle Technology
Phyto NLC Active Night Repair merupakan produk pertama di Malaysia menggunakan teknologi ini. Terbukti SANGAT BERKESAN secara ukina saintifik klinikal merawat dan memperbaharui sel kulit bagi mendapatkan kulit yang sihat dan cerah TANPA pengelupasan atau keradangan serta mengekalkan kelembapan kulit. Alamilah keajaiban ketika bangun di awal pagi dengan wajah lebih cerah berseri, gebu dengan Phyto NLC active night repair serum

Harga RM165(SM) / RM170(SS)


Untuk COMBO SET A + B ---> Harga PROMOSI RM300 sahaja 
(HARGA AFTER LESS RM30!!! )
SMS/Whatsapp "NAK XW SAHAJA" atau "NAK XW COMBO" ke 013 211 8999
Dapat Free Gift dan Free POSLAJU....