Monday, June 8, 2015

CARA BUAT PESANAN/PRODUCT ORDER


Sila Pastikan Item/Produk yang ingin dibeli masih ada stok sebelum membuat pembayaran. Pengesahan stok boleh dibuat melalui:

2. SMS/WHATSAPP ► 013-2118999

Setelah pengesahan stok telah dibuat, pembayaran boleh dibuat melalui bank CIMB atau Maybank (Mesin ATM/Transfer Online). Berikut adalah maklumat akaun untuk pembayaran:

Nama: KARTINI NAIRULAINI 
Maybank: 512446601993
Cimb: 12420001738206
RHB : 11802400031406
Email: aleesyasbizlink@gmail.com
Telefon: 013-2118999

NoTE: (plz make sure nama saya seperti yang tertera sewaktu buat bayaran)

Setelah membuat pembayaran, sila hantar maklumat berikut kepada saya melalui PM di fb atau SMS/whatsapp/we chat:

1. Nama Bank
2. Jumlah yang dibayar
3. Tarikh dan Masa Pembayaran
4. Produk yang dibeli
5. Nama penuh
6. Alamat Pos
7. Nombor telefon 

Sekira ada sebarang kemuskilan sila call/sms/whatsapp saya di no tel yang tertera....


Aleesyas-Bizlinkshop adalah di bawah naungan company Schadeelia Biz Shop yang berdaftar di SSM. No Pendaftaran 002218464-D (due 09/04/2015)

Segala produk yang dijual di sini adalah original dan tiada penipuan penghantaran produk mahupun penipuan dari segi transaction pembayaran. Bisnes online ni telah berjalan hampir 4 tahun...
Sesiapa yang cuba menjatuhkan or menyalah gunakan blog saya or akaun bank saya or melakukan sebarang penipuan akan diambil tindakan.

Harap Maklum...

Sunday, June 7, 2015

GLUTACAPS...CERAH SATU BADAN SEAWAL 3 HARI!!



"KULIT DAH PUTIH MACAM KLOROX PUTIHKAN BAJU"
Tak sangka GLUTACAPS ni dah macam klorox, kulit muka dan seluruh badan semakin putih dan licin hanya dalam masa 3 hari je..
Muka dengan badan dulu gelap dan byk bekas jerawat, tapi sekarang dah PUtIH BERSIH mcm klorox memutih dan bersihkan baju kotor.
Tak perlu habis beribu2 ringgit untuk putih mcm artis korea.

Apa yang boleh anda dapat dari Glutacaps
1) Memutihkan satu badan
2) Melembutkan kulit Badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3Hari sahaja
4) Menghilangkan Jerawat
5) Menghilangkan Jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
Glutacaps hebat sangat kerana
=> Menggunakan gluta 100%
=> mempunyai 500mg setiap kapsul
=> Mengatifkan Colagen dalam badan dalam masa 2jam selepas makan
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%
Jika tak percaya boleh lihat sendiri testimoni kami
Whatapp GLUTACAPS ke 013 211 8999 Untuk stok harga diskaun
Whatapp GLUTACAPS ke 013 211 8999 Untuk dapatkan free Pos
Whatapp GLUTACAPS ke 013 211 8999 Untuk harga tanpa GST



Glutacaps® ni yg pertama paling banyak ingridient dlm malaysia. 500mg 1kapsul. sbb tu kesan cpt. dlm masa 12jam bdn kita perlukan 500mg gluta utk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nk kesan cpt lagi mkn 2 biji..
Dgn penggunaan bahan aktif gluta original dr tumbuhan ni akan membantu bukan shj mengurangkan jerawat. dia juga dpt bantu pudarkn jerawat. n slowly bdn juga akan memutih secara automatik.
awak mesti dh lali dgn produk2 putih yg gunakan vitamin C dan E kan? dan sebab tu kita bawak gluta gred A ni.. sebelum kita launch mmg kita uji dlm lab berkali2. dh dpt formula yg betul tally dgn analog graf formula barulah kita masukkan dlm kapsul.
sebab tu kita yakin sgt kesan Glutacaps® seawal 3 hari. sebab kita import material yg kualiti shj. sebab tu kita tambah dgn material mcm "hyluronic acid" (supaya lebih flawless) dan "astazantine" utk bantu kurangkan jerawat, jeragat dan parut.. bahan aktif ni utk bantu lg proses pemutihan kulit.
Apa beza putih, cerah dan berseri? putih shj muka akan nampak pucat. tp bila awk putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan? mcm org baru kahwin.. muka putih berseri.. haa mcm tu la. heh.
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit beby terpancar seluruh bdn.. muka, tgn dan bdn akan lebih putih
Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan astazantine bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia..gabung 3 sekali gus!

sms/wassup "glutacaps" ke 013 211 8999





















PROBEE AILIN -KURUS & GLOW SEAWAL 3 MINGGU!!


==> Sering diejek dan dihina? Jom buktikan anda mampu langsing dan cantik sebelum raya!
► SMS/WASAP kod "PROBEE" ke 013 211 8999 SEKARANG!
Dah beli produk tapi asyik terlupa nak guna?
==> Dengan probee, mudah dibawa kemana-mana, tak perlu bancuh, HANYA SPRAY DI BAWAH LIDAH..


=======================================
BERKESAN 300% LEBIH DARI PRODUK KURUS BIASA
=======================================
Kenapa proBee berkesan?
✔ Mudah di bawa, mudah digunakan
✔ Kandungan semulajadi tanpa pengawet
✔ Formulasi 3 DALAM 1
Apa kandungan ProBee?
✔ Garcinia Cambogia (pembakar lemak semulajadi)
✔ Collagen (mencantikkan kulit)
✔ Propolis (pembekal tenaga, 1001 kebaikan)
✔ Young Papaya Extract (untuk kulit dan tenaga)
Tak lama lagi dah nak puasa, sekarang masa terbaik untuk anda dapatkan berat badan idaman, bukan sahaja itu, kulit pon cerah, badan semakin bertenaga dan sihat!
UNTUK TESTIMONI DAN INFO LANJUT:
★ SELAMAT SUCI KELUARAN MUSLIM ★
HARGA SEUNIT RM70....
=============================
TEBUS HARGA DISKAUN SEKARANG!
=============================
SMS/WASAP kod "PROBEE" ke 013 211 8999
SMS/WASAP kod "PROBEE" ke 013 211 8999
SMS/WASAP kod "PROBEE" ke 013 211 8999




"Jika anda ingin betul-betul "awesome" biar saya perkenalkan produk yang telah membantu ramai orang hilang lemak, sihat, dan memiliki kulit yang glow!"
Keajaiban Garcinia Cambogia, Collagen dan Propolis menghasilkan satu formula bertindak seakan magik! Inilah Ailin proBee
Walaupun lemak yang tepu dapat dihilangkan dengan mudah
Hanya ‪#‎sprayjer‬ di bawah lidah 3 kali sehari anda akan langsing dalam masa 3 minggu
99.5% pengguna berikan 5 ★★★★★ pada proBee selepas mengalami perubahan bukan sahaja kurus, malah badan lebih sihat dan kulit lebih cerah!


Kenapa anda perlu cuba Ailin proBee?
Menegangkan kulit
==================
Kandungan Collagen di dalam proBee membantu menegangkan kulit dan mencerahkan kulit

Garcinia Cambogia
====================

Ekstrak Garcinia Cambogia bertindak sebagai "fat burner" semula jadi yang membantu meningkatkan metabolisme dan membantu proses detoks

Propolis
==============

1001 kebaikan propolis seperti yang diketahui umum, meningkatkan sistem imunisasi badan, memberi tenaga sepanjang hari

Diuji secara klinikal
========================

Ailin proBee telah diuji secara klinikal dan dikilangkan di kilang bertaraf GMP.

Selamat & Suci
=======================

Semua produk Ailin SKincare berdaftar dengan KKM, selamat dan suci

Ribuan Testimoni

Siapa yang perlu pakai Ailin proBee?
Lelaki dan wanita yang ingin kuruskan badan, cerah wajah dan kesihatan yang baik

Berapa cepat kesan Ailin proBee?
Bergantung pada kesesuaian seseorang, terutama yang gemuk air, kesan dapat dilihat seawal 3 minggu, untuk lemak tepu memerlukan sedikit masa dengan penggunaan secara konsisten

1 botol proBee tahan berapa lama?
1 botol Ailin proBee untuk kegunaan satu bulan ke 1 bulan setengah bergantung pada dos pengambilan seseorang

Macam mana nak guna proBee?
Hanya spray di bawah lidah 3 kali sehari untuk kesan optima, elakkan makan makanan berminyak

Adakah proBee Halal dan selamat?
proBee diperbuat daripada bahan utama Propolis iaitu ibu madu atau pun dipanggil "Bee Glue", Collagen dan ekstrak herba Garcinia. Bahan-bahan semulajadi sememangnya selamat, halal dan suci

Adakah barang dijamin sampai selepas dibayar?
Penghantaran akan dijalankan setiap hari Isnin hingga Jumaat. Kami menggunakan perkhidmatan PosLaju. Barang anda dijamin sampai dalam masa 1-3 hari selepas ia dipos.

HARGA : RM70sm/RM73ss
HARGA PROMOSI TERKINI
RM60 sm/ss FREE POS

BERMINAT NAK ORDER??
SMS/WASSUP "PROBEE" KE 013 211 8999










Tuesday, June 2, 2015

JUWITA SEXY FOUNDATION





JERAGAT PUDAR dalam masa 7 hari.
TESTIMONI..
"Kak Ani suka sangat bila JERAGAT yang sudah bertahun semakin pudar sejak seminggu menggunakan JUWITA nie. Suami pun mula memuji-muji"
.
KELEBIHAN SEXY FOUNDATION:
☑Memudarkan JERAGAT 
☑Tidak Berminyak
☑ Anti Penuaan
☑ Tidak Bercapuk ketika berpeluh
☑ Merawat Jerawat 
☑ Meredakan penyakit Eczema
☑ Sesuai untuk kulit sensitif
☑Anti Kedutan
☑ Menegangkan Kulit
.
.
BAHAN-BAHAN
√ Kolagen
√ Spf 50
√ Vitamin C
√ Ekstrak Biji Anggur
√ Ekstrak Limau
√ Waterbase
.
Diformulasikan oleh kilang bersatus GMP.
KKM - NOT150101627K
.
HANYA RM49 SHJ
ADD POSTAGE : RM6sm/RM9ss
.
BERMINAT NAK ORDER?
SMS/WHATSAPP "JUWITA" ke 013 211 8999 Sekarang!
SMS/WHATSAPP "JUWITA" ke 013 211 8999 Sekarang!
SMS/WHATSAPP "JUWITA" ke 013 211 8999 Sekarang!
.
Tiada GST.. jangan risau puan.





"WAJAH TIDAK BERMINYAK.. SOLEKAN KEKAL SEHINGGA 18 JAM"
JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION mengandungi SPF50 yg melindungi kulit dari sinaran UV.
> hanya satu ton warna sesuai dengan semua jenis kulit kerana ia mengikut kulit si pemakai. tidak perlu lagi risau jika warna tidak menyamai kulit anda.
> menyerap pada kulit dengan pantas..tidak perlu menunggu lama untuk kering..menjimatkan masa..
> Tidak berminyak dan tahan selama 18 jam.
> Melindungi kulit dari sinaran UV. sangat sesuai untuk iklim di malaysia.
> Meredakan dan merawat masalah ekzema.
> merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
> Anti penuaan
> bertindak sebagai krim siang
> mesra wudhu'.. berasakan air menjadikan ia mudah dibersihkan hanya dengan menggunakan air tidak perlu 'make up remover'.
> membantu mengurangkan jerawat dan jeragat.
> Melembabkan kulit dan mebuatkan kulit kelihatan sekata.ketika berpeluh.
> tidak berminyak.
> menjadikan wajah lebih 'flawless' selepas sapuan
> Mengecilkan liang roma.
> Menutup cela dan parut serta merta.
> sesuai untuk wanita, lelaki dan remaja, warga emas.
===========================================

JUWITA DIVINE TIDAK MENGANDUNGI BAHAN CHEMICAL.. IANYA MENGANDUNGI BAHAN NATURAL iaitu:
~ Rumpai Laut (Collagen)
~ Ekstrak biji Anggur
~ Ekstrak Limau
~ Vitamin C
~ SPF50 (UV protection)
~ Berasaskan air
MEMPUNYAI KELULUSAN KKM

HANYA RM49
postage RM6 (semenanjung) /RM9 (sabah&sarawak)

DAPATKAN SEGERA 
BUAT TEMPAHAN ANDA SEKARANG!!

SMS/wasap "JUWITA" KE 013 211 8999
SMS/wasap "JUWITA" KE 013 211 8999
SMS/wasap "JUWITA" KE 013 211 8999







RAHSIA PUTIH DAN CANTIK DENGAN GLUTACAPS



Panic lepas makan GLUTACAPS?
------------------------------------------------------------------
.
"Saya panic lepas makan glutacaps ni dalam masa 15jam je terus rasa kesan kulit muka lembab.. dan apa yg saya lagi panic bila 2 hari jerawat dh start kecut.. apa yg memanickan saya lagi, seminggu lepas tu satu office tegur kulit saya putih.. memang berkesan dan berbaloi-baloi.. puas hati sangat"
.
------------------------------------------------------------------
��Manfaat GLUTACAPS��
Boleh nampak kesan seawal 3hari
Menghilangkan jerawat dan JERAGAT
Sebiji sahaja dah cukup untuk melembutkan kulit muka
Memutihkan seluruh tubuh badan
Parut muka hilang dalam masa seminggu
Makan sekali dah cukup untuk bantu mengaktifkan colagen dan gluta dalam badan
Menyekatakan tona warna kulit
Kulit jadi putih kemerahan
Termurah dikalangan produk putih yang lain
Memerahkan bibir semulajadi


Jom Order untuk dapatkan Harga Promosi!!!!
HANYA RM149 SHJ FREE POS
(HARGA BIASA RM156 INCLUDE GST & POS)


BERMINAT??

SMS/WHATSAPP "GC" KE 013 211 8999
.








- Member housemate tegur sy nampak makin cerah..Bukan muka je tapi putih satu badan! Jerawat pun dah x naik dah walaupun masa period..Bekas parut jerawat pun makin pudar nak hilang dah pun..Lagi satu bila bangun pagi rasa cergas je x lemau macam dlu.. Suka sangat..Thanks Glutacaps! -

Tak Perlu nak habiskan beribu-ribu duit hanya untuk putih kerana 1 botol sahaja boleh nampak seperti anda Berbelanja beribu-ribu untuk Mencerahkan kulit anda dengan pantas!!!

Fenomena putih satu badan hanya dalam masa 3 hari sahaja.Produk dijamin,berkesan, selamat & halal.Lebih dari 10,000 pengguna yang mengakuinya bahawa Glutacaps Memang berkesan!




Ajaibnya 3hari dah nmpk ala2 Artis Korea

"satu badan Kulit saya makin lembut, makin cerah, dan putih
Tangan sampai nampak urat sebab putih sgt"
-Komen Pengguna Glutacaps-



YEAY "Kulit dah PUTIH dan Lembut macam BABY"

"Tak sangka dalam seminggu je makan GLUTACAPS husband puji dan tegur kulit saye dah PUTIH n LEMBUT macam baby"

Nak ikutkan mmg dah malas n give up nak cuba produk2 utk kulit ni...yela dh cuba mcm2 produk yg ade collagen la pastu stemcell tapi masih jugak tak berkesan...

Tapi xtau knape bile tengok Glutacaps ni rasa nak cuba pulak sbb pelik GLUTACAPS ni xde collagen atau stemcell utk putihkan kulit..Bile cuba je PERGHHHHHHHH, mmg terkejut, mmg x sangka, baru seminggu kulit dah putih, seminggu pas tu kulit berseri2 uollss.




Monday, June 1, 2015

MISS GLITTER MOLLY



MISS GLITTER SPRAY
**************************
**************************
Miss Glitter adalah sejenis cecair yg mempunyai campuran collagen dan serbuk mutiara asli. Jika sebelum ini anda hanya melihat kelebihan produk di cetak pada kotak, tetapi tidak nampak secara real. Jadi, kami telah memformulasikan Miss Glitter ini dengan serbuk mutiara yg kelihatan jelas dilihat di dalamnya. Serbuk mutiara sgt bermanfaat utk kulit wajah dan badan. Mudah diserap oleh kulit & badan. Ianya mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat, 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) Asid amino yg berfungsi spesifik. Kekurangannya mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut. Jadi anda harus mencubanya.
Cara penggunaan:
selepas solekan, goncang glitter mist dan sembur pada seluruh wajah kira-kira 15cm jaraknya dari wajah anda. Biarkan ianya kering sendiri.

Keajaiban Miss Glitter:
· Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
· Sesuai untuk semua jenis kulit.
· Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
· Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
· Boleh digunakan seluruh badan.
· Mengurangkan kesan penuaan.
· Menambah seri pada wajah. 
· Memberi kesan glowing selepas solekan.
· Mengawal minyak pada wajah.
· Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
· Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
· Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
· Mempunyai serbuk mutiara asli.

HANYA RM50sm/RM55ss
INCLUDE POS

BERMINAT SILA SMS/WASSUP "MISS GLITTER" KE 013 211 8999







COMBINE MISS GLITTER + BB DOLL STICK FOUNDATION
HANYA RM110sm/RM120ss FREE POSTAGE

BERMINAT SILA SMS/WASSSUP "COMBO BB DOLL" KE 013 211 8999





SERUM AJAIB..SERUM TERBAIK...SKIN REFINING SERUM





============================
NAK CANTIK HANYA DGN RM90 ?
NAK FLAWLESS DAN CANTIK SEBELUM RAYA?
============================

THE BEST SERUM ever produced in 2015 by our own Malaysian Certified Pharmacist bagi menyelesaikan semua masalah kulit di wajah & kembali FLAWLESS in 5 days !
Serum TERBAIK ini menggabungkan Argan Oil, Marula Oil, Collagen dan bahan hebat lain dalam 1 botol. Mesti selalu dengar pasal Argan Oil kan? Marula Oil is 3X BETTER ! Kesan dia 16% lebih baik dari Argan Oil bagi mendapatkan wajah yang FLAWLESS !

No. Pendaftaran KKM : NOT150505198K
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
Harga asal :
1 botol : RM120 (Termasuk pos)
‪#‎PROMOSI‬ HINGGa 15 june shj!!! !
1 botol : RM90 (Jimat RM30)
2 botol : RM160 (Jimat RM80)
* include pos

Berminat dgn harga PROMO ?
SMS @ WhatsApp SEKARANG !
✿ Taip 'SERUM RF' ke 013 211 8999
✿ Taip 'SERUM RF' ke 013 211 8999
** Kalau lmbt, kami TAK bagi lagi DISKAUN !

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
SKIN REFINING SERUM 30ml

+ SESUAI UNTUK KULIT +
[✔] Berminyak/kering
[✔] Parut
[✔] Jerawat
[✔] Jeragat
[✔] Bekas jerawat
[✔] Garisan halus
[✔] Kedutan
[✔] Puffy-eyes
[✔] Pori-pori besar
[✔] Psoriasis
[✔] Eczema
[✔] Sunburn
[✔] Sesuai untuk SEMUA jenis kulit !!

+ INFO PRODUK +
[✔] Jaminan 100%
[✔] Kesan seawal 5 hari
[✔] 1 botol : 30 ml. Cukup 1+ bulan.
[✔] Diluluskan KKM : NOT150505198K
[✔] Diformulasi oleh Malaysian Certified Pharmacist
[✔] 10,000 unit terjual dalam masa 3 bulan dengan ribuan testimoni berjaya.

+ PROSES SKIN REFINING SERUM +
[✔] Melembabkan kulit
[✔] Memperbaiki tekstur kulit
[✔] Meremajakan kulit
[✔] Melembutkan kulit
[✔] Menganjalkan kulit
[✔] Meratakan tona kulit
[✔] Melambatkan proses penuaan
[✔] Mencerahkan kulit
[✔] Melindungi kulit dari Sinaran UV
[✔] Mengecilkan pori-pori

#PROMOSI KHAS HINGGA 15 JUNE SHJ!!!
Jangan lepaskan peluang DISKAUN SUPER ni !

Berminat dgn harga PROMO ?
SMS @ WhatsApp SEKARANG !
✿ Taip 'SERUM RF' ke 013 211 8999
✿ Taip 'SERUM RF' ke 013 211 8999