Monday, February 27, 2012

SABUN GLUTATHIONE COLLAGEN


IMAGE BARU SABUN GLUTA COLLAGEN PINKISH







IMAGE LAMA




WAJAH TERBARU SABUN GLUTATHIONE COLLAGEN KELUARAN PINKISH BEAUTY COSMETIC

Sabun Glutathione Collagen kini berwajah baru. Dengan enhanced formula.formula yg terbaru ni menjadikan kesan sabun gluta ini lebih superb ~ nilai pH diturunkan mengikut kesesuaian kulit warga Msia.

design sabun juga di tengahnya kini mempunyai color pink ye. jadi tiada lagi perbandingan dgn sabun oren putih yg lain. ianya adalah satu2nya keluaran dari pinkish beauty cosmetic. bukan rebranding or repackaging ye.

formula terbaru ni menjadikan sabun ini sngt2 berkesan untuk apa jenis kulit sekalipun termasuklah masalah kulit-ekzema :)

kandungan food collagen yg terdapat pada sabun menjadikan pengguna memiliki kulit yang gebu dan pinkish :)


Kelebihan:
Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
Memudarkan & menghilangkan parut & cela
Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
Mengurangkan kedutan
Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
Boleh digunakan untuk muka & badan
Memberi kelembapan yang sempurna
Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal



Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.


HARGA:


RM40.00 -INCLUDE POSTAGE 

BERMINAT SILA PM SAYA



4 comments:

  1. SABUN GLUTA COLLAGEN
    ~ Harga Borong:
    10 ketul = RM250.00
    20 ketul = RM440.00
    30 ketul = RM630.00
    Harga include pos laju -semenanjung

    10 ketul = RM260.00
    20 ketul = RM480.00
    30 ketul = RM670.00
    Harga include pos laju -sabah/sarawak

    ReplyDelete
  2. TESTIMONIAL:

    pn.zana (klang)
    hai.. i dah try sabun ni dr mgu lepas..i xda masalah kulit muka sgt cuma kasar jer.. best sgt bila pakai kulit rasa gebu... bintik2 kasar mula hilang especially sekitar hidung dan dagu.. my hubby pun ada tegur kulit muka i nampak cerah.. sukeeenyee.. ^_^ bau dia pun wangiii..

    cik lin (Jb)
    mula2 nk try takut juga sbb dh byk produk lin cube.. tp jerawat still naik.. especially kalau makan seafood.. xsukee.. tp bile cube tester sabun gluta ni.. alhamdulillah jerawat semakin kecut.. parut juga cepat hilang.. kulit rasa fresh lepas cuci.. heheh

    mama mia (k.terengganu)
    mama suka sabun ni.. mcm pakai produk peeling jadinya.. kulit jd putih bersih walaupon tiada pengelupasan.. hanya kluar daki2 kulit masa mandi tu.. tq:-)



    yana (pulau pinang)

    sabun ni memang sgt effective utk hilangkan parut.. dlm masa 3 hari pakai, parut jerawat dah mula lembut, masuk hari ke 5 dia dah tanggal pelan2.. best best.. saya juga pakai di badan terutama di bawah ketiak.. mula2 pakai tu try sebelah jer nk tgk keberkesanan sabun ni.. ternyata lepas 2 minggu bahagian ketiak dah cerah sebelah..heheh.. memang berkesan lah.. berbaloi.. harga pun murah.. 1 bar tahan lama..

    mimi (taiping)
    sis.. saya ada masalah lebam bawah mata dan kulit kasar dan juga jeragat, setelah guna glutathione selama 3 minggu, jeragat dah semakin pudar, kulit pula muluss terutama bahagian hidung dan dagu.. memang puas ati lah..


    ARIZA(PASIR MAS)
    Sabun nie memang mujarab baru je guna beberapa hari dah ada perubahan saya ada masalah jerawat bila guna sabun nie jerawat pn kecut lah dan parut kt muka ni pun makin pudar,bintik2 putih kt muka dan hidung pn dh tiada makin licin dh muka.kepada anda diluar sana yg bermasalah muka patut mencubanya...

    TESTIMONIAL
    haah..pakai kat bdn..best la..x de wangi pon but kulit jadik lembut gile n putih la..dlm 5,6 hr pakai dh rase perubahannye..sy dh pakai 2 ketul...u shud try 1....

    TESTIMONIAL
    stock akak dah nak habis ni, Insya ALLAH nak restock semula..:) kulit akak lagi halus dari dulu dan memang nampak cerah berbanding dahulu..open pores pun kurang..bila pakai kulit tak berminyak, dan tidak kering...just nice moisturize.. dulu banyak freckles sekarang dah kurang jelas lepas tu paling best white head and blackheads memang tak ada..muaaaahhhhh akak love this product.

    ReplyDelete
  3. PROMOSI!!!!!

    SABUN GLUTA COLLAGEN

    HARGA :
    SEMENANJUNG
    1 UNIT = RM35.00 -INCLUDE POSTAGE
    3 UNIT = RM100.00 - INCLUDE POSTAGE
    5 UNIT = RM160.00- INLCUDE POSTAGE

    SABAH/SRWK
    1 UNIT = RM40.00 -INCLUDE POSTAGE
    3 UNIT = RM110.00 - INCLUDE POSTAGE
    5 UNIT = RM170.00- INLCUDE POSTAGE

    BERMINAT SILA EMEL OR SMS SAYA

    ReplyDelete
  4. boleh cara penggunaan sabun gluta yg betul

    ReplyDelete